Ahojte baby, už ste kupovali šaty na svadbu vo výpredaji? Kamoška sa ide vydávať a chcem jej navrhnúť, aby sme sa išli pozrieť na výpredaje v butikoch. Kde také niečo môžem nájsť? Asi ako jediný obchod som našla toto - wedding avenue a majú uvedené aj čísla a ceny, treba sa objednať telefonicky. Ale viac som nenašla… Nepoznáte ešte nejaké iné butiky? Najlepšie v BA ale ak je to fakt dobrý butik, tak aj môže byť aj v inom meste.
Isto si veľa báb kúpilo takto šaty. Treba len pobehať, poskúšať. Skoro každá jedna požičovňa vypredáva staršie modely svadobných šiat.
Vela krat som tak saty kupovala. V akcii sa oplati ale ked su v plnej sume, tak su zbytocne predrazene a to sa vobec neoplati
treba dobre pozerať jaké sú ceny
Ak nechces drahe saty, tak vyskusat mozno aj nejake internetove obchody, niekedy maju o vela lepsie ceny ako v kamennych obchodoch.
a o ake saty mas zaujem? skus popozerat aj nejake bazare, mozno dievcata nejake predavaju pekne.
Ja som si len raz objednala cez internet a odvtedy som povedala, že už nikdy viac! Vôbec mi nesedeli a ten materiál, to bola čistá katastrofa!
no to podla mna nie je butik ale normalny svadobny salon a mozete sa skusit spytat v hociktorom v meste, vsade predavaju starsie modely
u nas tiez asi v kazdom jednom salone mavaju taketo vypredaje
…ked oni to vacsinou predavaju take modely co uz nie su moderne…
hej to tak byva, nove by predsa nepredavali
ja by som to uz ani zadarmo nezobrala po tolkych ludoch
Z druhej ruky by som tiež nechcela. Vyskúšajte pozrieť povianočné zľavy, aktuálne je veľa obchodov, ktoré ich ponúkajú. Skúste pozrieť na tejto stránke - Najnovšie zľavové kupóny pre jún 2024 online
Tak vo výpredaji dostane kúpiť už len svadobné šaty staršej kolekcie a najprv sa jej spýtam, či má o také záujem