Šaty a doplnky na svadbu

Ahojte baby, už ste kupovali šaty na svadbu vo výpredaji? Kamoška sa ide vydávať a chcem jej navrhnúť, aby sme sa išli pozrieť na výpredaje v butikoch. Kde také niečo môžem nájsť? Asi ako jediný obchod som našla toto - wedding avenue a majú uvedené aj čísla a ceny, treba sa objednať telefonicky. Ale viac som nenašla… Nepoznáte ešte nejaké iné butiky? Najlepšie v BA ale ak je to fakt dobrý butik, tak aj môže byť aj v inom meste.

Isto si veľa báb kúpilo takto šaty. Treba len pobehať, poskúšať. Skoro každá jedna požičovňa vypredáva staršie modely svadobných šiat.

1 Like

Vela krat som tak saty kupovala. V akcii sa oplati ale ked su v plnej sume, tak su zbytocne predrazene a to sa vobec neoplati

1 Like

treba dobre pozerať jaké sú ceny :slight_smile:

Ak nechces drahe saty, tak vyskusat mozno aj nejake internetove obchody, niekedy maju o vela lepsie ceny ako v kamennych obchodoch.

a o ake saty mas zaujem? skus popozerat aj nejake bazare, mozno dievcata nejake predavaju pekne.

Ja som si len raz objednala cez internet a odvtedy som povedala, že už nikdy viac! Vôbec mi nesedeli a ten materiál, to bola čistá katastrofa!

no to podla mna nie je butik ale normalny svadobny salon a mozete sa skusit spytat v hociktorom v meste, vsade predavaju starsie modely :slight_smile:

u nas tiez asi v kazdom jednom salone mavaju taketo vypredaje

…ked oni to vacsinou predavaju take modely co uz nie su moderne…

hej to tak byva, nove by predsa nepredavali :slight_smile:

ja by som to uz ani zadarmo nezobrala po tolkych ludoch

Z druhej ruky by som tiež nechcela. Vyskúšajte pozrieť povianočné zľavy, aktuálne je veľa obchodov, ktoré ich ponúkajú. Skúste pozrieť na tejto stránke - https://www.kodino.com/sk/

Tak vo výpredaji dostane kúpiť už len svadobné šaty staršej kolekcie a najprv sa jej spýtam, či má o také záujem