Sex v prsiach

Mám peknú postavu a veľmi veľké prsia. Samozrejme, že mi torobí značné problémy. Najmä v lete. Každý chlap ale i žena ktoré stretám na ulici si idú oči vyočiť. Ale za tú dobu som si na to už zvykla. O problémoch s kúpou podprsenky a primeraného oblečenia ani nehovorím. Ale problém mám inde. Mala som zdravotné problémy a tak náš sex musel ísť do úzadia. Ale keď som videla na svojom manželovi, aký je hrozne vzrušený, tak som nechala na sebe sa urobiť. Uspokojoval sa na mojich stehnách a sústredil sa iba na prsia. Po čase sa už len uspokojoval iba v mojich prsiach. Teraz keď už moje problémy ustúpili už som chcela mať normálny styk, ale manželovi sa súlož v prsiach tak zapáčila, že to chce stále. Strašne ho moje prsia vzrušujú a chce sa mi v nich uspokojovať aj niekoľkokrát denne. Dala som to už najavo, že nemám proti tomu nič, ale aby to bolo stále - tak to mi už začína vadiť. Poraďte mi.

My to tak tiež robíme, a mám to rada. Ale mala by si mu to pár krát odmietnuť, aby sa spamätal.

Tak konečne sa objavila aj takáto téma. Vôbec sa o tom nehovorí, ale myslím si, že sa to odohráva takmer v každej spálni. Niekto to preferuje, iní zase nie. Je to výlúčne iba na dohode oboch partnerov. Ja sa však chcem vyjadriť k reagovaniu mužov na ženy s veľkým poprsím. Mám s tým naozaj problém. Ustavične sa stretávam s primitívnym správaním mužov a ich prízemnými reakciami. A čo sa týka podprseniek, tak to ozaj problém.

Ako spestrenie sexu je to super. Môjho muža moje prsia a moje stehná strašne vzrušujú a tak ako som sa dozvedela, že keď bol sám tak onanoval. Raz keď som prišla domov skôr ako obyčajne, pristihla som ho pri tom. Chudáčik taký bol z toho vydesený, že sa potom nemohol na mne vôbec urobiť. Ale od tej doby mu pravidelne svoje prsia poskytujem na jeho ukojenie. Takže ja si myslím, že to vôbec nie je nič nenormálne, ak však sa to to strieda s normálnym sexom. Muži to proste musia dať zo seba von, inak je to s nimi na nevydržanie. A tá chvíľa za to stojí, no nie?

Kvôli mojim problémom sme mali dlho pauzu. Samozrejme, že som nemohla manžela nechať bez toho. A tak sa na mne uspokojoval buď na mojich stehnách alebo som ho ukojila prsiami. Je to úplne bežné. Samozrejme závisí ako sa k tomu postavia obaja partneri. Ak je to nejakej žene nepríjemné prijať výstrek na seba, dajte si pod krk tielko alebo malý uteráčik ako to robím ja. Keď som z tých problémov dostala, akosi ma chuť na sex prešla. A tak v tom pokračujeme ďalej, ale zároveň sa snažím, aby sa dostával postupne aj do mňa. Je to dosť o obetovaní sa. Takže viacmenej to robíme stále rovnako. A je to fajn.

Ja sa chcem zmieniť hlavne na problém veľkého poprsia. Mám s tým naozaj problém. Velké čísla podprseniek nie sú a ked nejakú nájdem, tak zas mi nesedí. Už mám z toho normálne traumu. Aj si objednávam podľa velkosti ale nie je to ono. Teraz začína obdobie, keď sa oteplieva a to je zase problém čo si mám obliecť. Musím nosiť volné, ležérne oblečenia, ktorých tiež nie je nazvyš. Ako závidím babám ktoré tieto problémy nemajú. Bolí ma z toho chrbtica, a som veľmi skoro unavená. Už pri bežnej práci ma to dosť obmedzuje. A tiež si uvedomujem aký musí byť na takú prsnatú babu pohľad. Vidím to dennodenne ako chlapom vyliezajú oči z jamôk. Na druhej strane manželovi sa to hrozne páči a vzrušujem ho. Niekedy až tak, že sa jednoducho “musí” na mne urobiť a niekedy aj niekolkokrát za deň.

Ak maš zdravotne problémy, tak sa prsia dajú aj chirurgicky zmenšiť. Poznala som jednu ženu, ktorá mala tiež veľke prsia a mala zdravotné problémy. Dala si ich zmenšiť a teraz je dobre.

úprimne som veľké prsia nikdy nemala a ani nebudem, pretože na to nemám predpoklady a ani typ postavy, ale nevadí mi to, práveže vôbec. Noa čo, je to niečo zlé? Ja si nemyslím, nikdy ale nebudem môcť pochopiť problémy 5 najčastejších problémov, ktorým rozumejú len dievčatá s veľkými prsiami! | Podprsenka.sk takýchto žien, budem môcť pochopiť len tie svoje a a tam občas sú

mat tak tvoje problemy :smiley: normalne by som mu povedala, ze uz ako stacilo a nech sa pekne krasne venuje aj tebe