Sexuálna funkcia je komplexný fenomén, ktorý u mužov pozostáva z libida, erektilnej funkcie penisu, emisie, ejakulácie a orgazmu, pričom každá zo súčastí sexuálnej funkcie môže byť narušená samostatne
Nemôžem uveriť že v roku 2012 bol niekto schopný uverejniť článok, v ktorom označil homosexualitu za spoločenský problém spolu s prostitúciou či pohlavnou chorobou. To je ako článok z roku 1965. Dnes, keď každá zdravotnícka organizácia vyškrtla homosexualitu zo zoznamu chorôb a existuje vedecký konsenzus založený na výskume, že homosexualita je len variant ľudskej sexuality. To je absurdné, obzvlášť preto, že pod článkom je podpísaný lekár. Avšak evidentne nebol oboznámený s výskumom, ktorý sa na poli sexuálnej orientácie udial za posledných 30 rokov. Samozrejme, má právo na vlastný názor, ale nemal by pred čitateľom zatajovať vedecký konsenzus a svoje názory vydávať za všeobecne platnú pravdu. Obzvlášť na takejto stránke. Toto by som čakala od nejakej extrémistickej katolíckej lobby, ktorá predkladá názory (ktoré nie sú nikdy podložené dôkazmi a výskumom) od zdiskreditovaných psychiatrov, ktorí prišli o svoje licencie na základe neetického správania a prekrúcania dát a výsledkov výskumov.
Pod článkom je podpísaný človek ktorý študoval a študuje medicínu a dokonca ju vyučuje. Dostalo sa mu pocty byť menovaný profesorom, čo mimochodom môže len prezident republiky. Rád by som vedieť aké vzdelanie má osoba, ktorá je erudovaná natoľko, že si dovolí znevážiť informáciu takéhoto človeka. Ja nie som medik, mám vysokoškolské vzdelanie v prírodovednom odbore, ale som presvedčený, že homosexualita je je psychická choroba tak ako ostatné sexuálne deviácie (pedofília, zoofília a podobne) a som presvedčený že je liečiteľná. Logicky by to mohla byť aj biochemická porucha ktorá je tak isto liečiteľná a isto je liečba lacnejšia ako liečba AIDS. Skôr sa ale prikláňam ku psychickej poruche keďže počet homosexuálov (aspoň podľa niektorých štatistík) rastie. Ak h. nie je dedičná, tak by sa ich počet nemal zvyšovať, lebo sa našťastie v takýchto nenormálnych zväzkoch nemôžu rozmnožovať. Som presvedčený, že štát by mal pristúpiť ku zákazu ich verejného prejavu a zhromažďovania a ku ich liečbe, aby svojim nesprávnym príkladom nespôsobovali rozvrat a koniec vzniku normálnych (prirodzených) rodín. Alebo je Emma tiež postihnutá homosexualitou a bojí sa nechať vyliečiť. A na záver ešte otázka: Ak dnes budeme prehlasovať že homosexualita je niečo “normálne”, prehlásime (obrazne) zajtra za “normálnu” pedofíliu alebo inú sexuálnu zvrátenosť?
Súhlasím s týmto článkom, to nie je normálne, to je úchylka. Nie je normálne, aby rovnaké pohlavie sa medzi sebou párilo. To nerobia ani zvieratá. Dnes sa tlačí do popredia veta “kto je iný, je in”.