Skončenie s fajčením môže znížiť stres

Fajčiari často hovoria, že potrebujú cigaretu, aby sa upokojili. Britská štúdia však ukázala, že úroveň stresu môže znížiť po zanechaní tohto zlozvyku, informovala dnes agentúra Reuters

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/8418-skoncenie-s-fajcenim-moze-znizit-stres

proti stresu mi pomáha tento ustny sprej. https://www.lavycosmetics.com/haevyl-3i-30-ml-346 je svieži, mentolovy, takže mi nielen osvieži dych, ale tiež ma aj ukludni a pomože mi zbavit sa stresu

moze na tom nieco byt. ked som ako mladsia fajcila, bolo to castokrat preto, ze som bola vynervovana alebo v strese. isla som si zapalit a pri cigarete sa upokojila. teraz ako nefajciarka nepocitujem tolko stresovych situacii, alebo ich aspon nevnimam natolko stresujuce, ze by som mala potrebu ist si zapalit. tazko povedat.

1 lajk

Aj ja mam taky isty nazor, dobre si to opisala. Tiez si myslim, ze clovek ked skonci s fajcenim, tak ma kludnejsi a hlavne aj zdravsi zivot!

1 lajk

My sme s manzelom tiez prestali a teraz sa nam zije lepsie a hlavne mame aj viac penazi. Ono sa to nezda ale tie cigarety idu strasne do penazi!

Ako sa vam to podarilo zabalit? Lebo ten moj si ide v tomto smere svoje :confused:

My sme mali dohodu so sestrou. Že keď otehotnie, tak s tým skončíme obe. A tak aj bolo.

to je dobre ked takto sa s niekym dohodnes, lebo to ta tak taha vpred

romanves za seba rozhodne suhlasim. Co ma najviac vytaca, ked niekto fajci a zacne sa vyhovarat, ze nema na nieco peniaze. Ale kolko prefajci, to si neprizna.

To je zavislost, to mam pocit, ze si to ten clovek nejako neuvedomuje alebo akoby som to povedala

je to mozne, na to sa proste v takychto pripadoch peniaze zakazdym najdu

DANICINA - len pre mna je to nejako nepochopitelne. Ze sa na to takto ludia pozeraju, ze im neni luto kazdy druhy hej 5 euro pomaly davat

Lenže to keď je človek závislý tak vôbec sa na to takto nekuká :wink:

moj stryco skoncil s fajcenim kvoli frajerke. nieze by ho do toho nutila, ale tak sa do nej buchol, ze s tym sekol zo mna na den. a to mozem povedat, ze zavislak bol riaden.

Veď to hej. A nepripustia si tí ľudia, že sú zavislí, lebo však zavíslosti bývajú na drogách a takto. Cigarety tak moc nevnímajú.

Máš pravdu Elizabet, cigarety tak vnímané nie sú. Ale mali by byť, pretože keby nešlo o nejaký druh drogy, tak by bolo ľahké sa takéhoto zlozvyku vzdať. Keď to ľudia aj skúšajú, tak vedia mať aj absťáky a rôzne stavy.

mne pomaha znižit stres ustny sprej z lavycosmetics