Fajčiari často hovoria, že potrebujú cigaretu, aby sa upokojili. Britská štúdia však ukázala, že úroveň stresu môže znížiť po zanechaní tohto zlozvyku, informovala dnes agentúra Reuters
moze na tom nieco byt. ked som ako mladsia fajcila, bolo to castokrat preto, ze som bola vynervovana alebo v strese. isla som si zapalit a pri cigarete sa upokojila. teraz ako nefajciarka nepocitujem tolko stresovych situacii, alebo ich aspon nevnimam natolko stresujuce, ze by som mala potrebu ist si zapalit. tazko povedat.
romanves za seba rozhodne suhlasim. Co ma najviac vytaca, ked niekto fajci a zacne sa vyhovarat, ze nema na nieco peniaze. Ale kolko prefajci, to si neprizna.
moj stryco skoncil s fajcenim kvoli frajerke. nieze by ho do toho nutila, ale tak sa do nej buchol, ze s tym sekol zo mna na den. a to mozem povedat, ze zavislak bol riaden.
Máš pravdu Elizabet, cigarety tak vnímané nie sú. Ale mali by byť, pretože keby nešlo o nejaký druh drogy, tak by bolo ľahké sa takéhoto zlozvyku vzdať. Keď to ľudia aj skúšajú, tak vedia mať aj absťáky a rôzne stavy.