Smiech je najlepší liek na stres.

Mladý adept právnického doktorátu dostane pri skúške otázku: "Čo je to podvod?" "Podvod je, ak ma teraz necháte prepadnúť." "Ako to?", pýta sa profesor. "Pretože paragraf 265 trestného zákona znie: Kdo zneužije nevedomostí niekoho aby ho poškodil, dopustí sa podvodu..." U lekára doma zvoní telefón. Zo slúchatka sa ozve kamarátsky hlas jedného jeho kolegu: "Čo je s tebou? Potrebujeme štvrtého do pokru". "Chvíľu vydržte, hneď som u vás" odpovedá lekár. Keď si oblieka kabát, manželka sa ho pýta : "Je to vážny prípad?" "Určite to bude niečo veľmi vážneho "odpovie lekár"už sú pri tom traja doktori". "Pán doktor, večer nemôžem zaspať. Musím stále myslieť na tisíc vecí." "Tak vypite pred spaním pohár kyslého mlieka." "Potom, budem kľudne spať?" "To síce nie, ale budete myslieť len na jednu vec." Pán doktor, dajte mi nejaké lieky proti chamtivosti. Ale dajte mi ich veľa, veľa, veľa !!! "Pán doktor, niečo so mnou nie je v poriadku. Stále behám za mladými dievčatami." "Ale to je predsa úplne prirodzené", ukľudňuje starčeka psychiater. "Ale ja si neviem spomenúť prečo!"

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14345-smiech-je-najlepsi-liek-na-stres

Toto je dobre :slight_smile: Viac takychto temiciek :slight_smile:

velmi rada citam niektore ftiiipky :slight_smile:

EMANNA - taktiez aj ja. Pretoze je to take odlahcenie :slight_smile:

A to je veľká pravda, smiech je najlepší liek na všetko!!!

tak pri beznych situaciach ano ale ked uz ma niekto nejaku depresiu tazku tam uz treba ine veci

Smiech je najlepsi liek na uplne vsetko!! Preto sa treba usmievat a zbytocne sa netrapit nejakymi malickostami.

ked je clovek v strese tak sa asi tak moc smiat nebude vsakze

a tiež kava a nakupovanie, len škoda, že to nepreplaca zdravotna poisťovna :slight_smile: teraz som bola v meste a chcela som si spravit radost po naročnom dni a objavila som zoot. Pre mna je to novinka, nikdy som o nom nepočula, nevidela ho. POznate ho? Nakupujete tam? Je niečo čo vas na nom štve a mam sa niečomu vyvarovat?

haha to by potom poisťovne asi skrachovali mám taký pocit :smiley:

Musím len maximálne súhlasiť s týmto článkom :innocent: