Ahoj, mám 39 rokov a kvôli silnej menštruácii som začala brať hormonálnu antikoncepciu YAZ. Už som na konci druhého balenia a stále špiním. Čítala som, že lieky Ascorutin alebo Cyclo 3 Forte by pomohlo. Máte skúsenosť? A ktoré z týchto liekov je lepší? Prosím poraďte, lebo som už zúfalá. Ďakujem.
Myslela som, že niekto má podobnú skúsenosť a pomohol mu niektorý zo spomínaných liekov. Mimochodom, lekára som sa spýtala, povedal, aby som vydržala. Ale tri mesiace špiniť je otravné.
Ivka, ja som mala špinenie, ale len prvý mesiac. Potom to prešlo. Tabletky som nebrala. Ale kamarátka začala teraz brať HAK a tiež tretí mesiac špiní. Tak ak niekto napíše skúsenosti, ako to zastaviť, budem aj ja rada. Aspoň jej poradím. Ona je z toho tiež zúfalá, lebo ani s priateľom nemôže byť a je to nepríjemné. Začala to brať kvôli dlhému menzesu a teraz ho má už pomaly tri mesiace chúďa.
Aj ja mam s tym problem, skusala som Pamba a Kanavit, ale nic moc to nezabralo, teraz skusam Ascorutin, zda sa mi, ze je to trocha lepsie, ale aby som to nezakrikla.
Dobrý deň, chcem sa opýtať, užívam HAK a špiním, je to väčšinou tak 2 týždne po menzese a pred ním. Tiež mávam cysty, stále sa objavia a zmiznú. Chcela by som vedieť, či je možné to špinenie z HAK alebo z cýst alebo ako postupovať? Ďakujem