Spoločné dovolenky starých rodičov s vnúčatami sú pozitívnym novým trendom

Aj na takéto menej tradičné rodinné pobyty je pripravený family-friendly Wellness Hotel Patince, v ktorom si to svoje nájdu všetky generácie. Starší ocenia termálnu vodu, ktorá prospieva pohybovému aparátu, saunový svet, bezbariérovosť hotela či možnosť prispôsobenia stravy pre rôzne špeciálne diéty. Deti sa zas vyšantia v bazénovom svete s toboganom alebo v jednom z dvoch detských kútikov, cez víkendy a prázdniny pri bohatom animačnom programe tematických pobytov. Pre seniorov hotel navyše ponúka výhodný pobytový balíček. Deti do 6 rokov za lôžko neplatia a tie nad 6 rokov majú zvýhodnené ceny. Zistite viac o špeciálnej ponuke hotela na www.wellnesspatince.sk

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14300-spolocne-dovolenky-starych-rodicov-s-vnucatami-su-pozitivnym-novym-trendom

moji rodicia vzali moje dve deti na lod do Chorvatska na 5 dni a bolo to pre mna mojho manzela velmi dobre. Oddychli sme si a prehlbilo to nas vztah, sice mi prve dva vecery volali s placom, ale nakoniec sa im tak pacilo, ze povedali, ze chcu so starkovcami ist aj buduci rok

zalezi od toho, ci si stary rodicia dobre rozumeju s mladymi, lebo v niektorych pripadoch to nie je dobra varianta, ked idu na dovolenku spolocne!

len neviem či na slovensku lebo tu dôchodcovia moc na dovolenky peniaze nemajú

Aj ja si myslím, že sú lepšie dovolenky pri mori a ľudia skôr na takú dovolenku minú peniaze!

moji rodicia beru moje deti na dovolenky kazdy rok. Syn ma 17 rokov, prvykrat s nimi bol ako dvojrocny. Dokonca najmladsia dcera mala rok a pol, ekd s nimi bola prvykrat. A ani raz sme s nimi neboli my, ako rodicia deti. Stale to bolo len zlozenie stari rodicia a vnucata. Plne im verim a nie som nikdy nervozna z toho, ze su deti prec.

My sme boli raz na spolocnej a nedopadlo to najlepsie. Odvtedy chodime sami :slight_smile:

1 lajk

Moji rodicia nie su uz tak aktivny aby mohli decka brat na dovolenky, ale na vikendy alebo na prazdniny na chalupu kludne.

Podla mna totok uplne staci, hlavne je aby tam bol nejaky ten kontakt :wink:

Niekedy je dobré ísť na dovolenku so starými rodičmi, lebo aspoň sa trochu s deťmi pohrajú a hlavne večer, keď rodičia chcú trošku vypnúť a posedieť dlhšie vonku.

//ale to nejde len o to, ale aj o to zblizenie sa s nimi//

Aaa tak myslím si, že každé vnúča je dosť zblížené so svojími starými rodičmi, pokiaľ nie sú teda niekde odcestovaný alebo tak.