Spôsob predaja cigariet v potravinách možno čaká zmena

Predaj tabakových výrobkov v predajniach potravín by sa mal skomplikovať. Ako navrhla poslankyňa Národnej rady SR Oľga Nachtmannová (Smer-SD) v pozmeňujúcom návrhu k novele zákona o ochrane nefajčiarov

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/5647-sposob-predaja-cigariet-v-potravinach-mozno-caka-zmena

S týmto návrhom súhlasím,ja sama mám potraviny a som fajčiar,ale čo sa týka predaja tak mi to len komplikuje,lebo z tohto predaja ja nič nemám a musím naraz veľa peňazí zaplatiť čo skôr by som ich využila inde.Je tam malí rabat dá sa povedať že žiadny.

Súhlasím s predošlou reakciou čo sa týka rabatu no a len pre zaujímavosť z cigariet v cene 2,30Eur je zisk/pred zdanením/ predajcu nejakých 0,07-0,08Eur.To ostatné sú hlavne dane pre štát podľa mojich info.spotr.daň 100%+DPH19%+19%daň zo zisku/aj z toho mizivého/.Povolil by som predaj cigariet len na miestach kde sa môže aj fajčiť tam kde je zákazané fajčenie by som predaj zakázal.Takto by sa zamedzilo aspoń tomu aby Barmanke spoza barového pultu nefúkali dym do tváre z cig.kúpených v bare so zákazom fajčenia.Nech sa rozhodne každý sám Dal by som heslo Znášaj len ak predávaš alebo keď predávaš znášaj.Predajca nefajčiar