Stressfix

Vedeli ste o tom, že stres je počiatkom mnohých zdravotných problémov, o ktorých ani nemusíte vedieť? Neustále narastajúca psychická námaha a tlak, ktorému čelíme, ústia do chronického, teda dlhodobého stresu, ktorý sa odráža na všetkých oblastiach nášho života. Bojovať s týmto negatívnym fenoménom môžeme začať kedykoľvek, a to nielen zdravým životným štýlom, ale aj rôznymi výživovými doplnkami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14304-stressfix

Ja som to vyskúšal asi pred dvomi mesiacmi a som relatívne spokojný… Stresu mám v robote ajajaj a doteraz ma manželka dopovala všetkým možným a v konečnom dôsledku sme aj viac platili… Teraz si dávam stressfix a je to celkom v pohode… ja hlavne lepšie spím a potom aj ľahšie zvládam stres, takže za mna dobré

za mňa je stres a psychická nepohoda dôvod všetkých iných zdravotných problémov…

Hm, pozriem sa po nich, dik!

ustny sprej proti stredu z lavycosmetics ste neskušali?

Ja už sa nestresujem odkedy moja firma začala hľadať pomoc cez it outsourcing, už je toho na mňa menej lebo mame lepšiu pomoc :slight_smile:

mne na stres najviac pomohli CBD kvapky

Neviem, moc týmto liekom na stress neverím ale budiš možno fakt pomáhajú. Ja som raz dostal antidepresíva kôli bolesti hlavy a bolo z toho x nežiadúcich účinkov, takže som vysadil.

ano AD pokial sa tomu da vyhnuť tak to treba robiť… preto som za prirodnu cestu pokiaľ sa da… ale kvoli bolestiam hlavy dostať AD je divne :OOO