Štylová kabelka

poraďte niekto dobrý a overený eshop s peknými vecami a doplnkami. URGENT!

internetových takýchto obchodov je veľmi veľa. treba len popozerať na internete

podľa mňa by bolo lepšie, keby si išla do obchodov popozerať

Na zivo to predsa vyzera uplne inak :slight_smile:

ale aj nemusi, to su len nase ocakavania

ja nemam problem si kupit kabelku aj cez net. zas pri tomto sortimente sa nejake skreslovacky nedeju

Ale materiál môže byť iný ako pôsobí ;-

dakujem žienky. Najradšej by som nejaku crossbody kabelku , idelane latkovu s nejakym vzorom, aby sa dala vyprat v pračke. Neviete kde taku kupit?

v pracke? to by som nemala odvahu pri ziadnej kabelke

možno pri nejakej látkovej by som nad tým premýšľala, ale tiež nie som toho zástancom :open_mouth:

Nech už to je čokoľvek, dôležité je, že sa to týka oblečenia a v takom prípade ako každá žena mám o to záujem…Nakupujem tu https://shopping.sk/damske-body samo o sebe po kamenných obchodoch nemám čas behať a ako sa už len lepšie nakupuje ako nie cez internet, je to tak ľahké predsa…Body mám asi najradšej, sú obtiahnuté, vyzerajú sexy a krásne ukážu všetky ženské krivky…čo si o body myslíte vy dámy? Podľa mňa to je super vec :slight_smile: Nevýhoda je asi iba v tom, že keď idem na wc, tak je to potom zložitejšie so zapísaním, to musím uznať :smiley:

Ja v poslednej dobe nakupujem oblečenie aj kabelky na https://remixshop.com/sk je to secondhand, ale dajú sa tam kúpiť aj nové veci s visačkami, aj značkové a za lepšie ceny. A navyše expresné dodanie, čo objednám cez víkend v utorok už mám doma.

a velkost ti vzdy sedi? nestalo sa ti, ze by ti to bolo velke alebo male? maju tam tabulku velkosti??

Zatiaľ mi vždy sedela, majú aj tabuľku veľkostí, ale úprimne som sa ňou zatiaľ neriadila, vyfiltrujem si veľkosť L a pozerám len podľa toho. Ale napríklad pri topánkach pozerám na centimetre a nie na veľkosť a tiež mi vždy sadli, lebo som tam kupovala značky, ktoré som si dovtedy nekupovala. Ale nebol problém ani s vrátením, vracala som košeľu, ale to len z toho dôvodu, že som objednala dve podobné a vybrala si tú, ktorá sa mi páčila viac.

najlepsie je, ak ti je predavajuci ochotny danu vec aj premerat a poslat aj take fotky, potom by sa uz ziadne faux pa nemalo stat

To určite áno ak kupuješ od konkrétnych predajcov, ak je to však secondhand - e-shop, ktorý má toho tovaru veľmi veľa, asi je nereálne chcieť, aby mali premeranú každú vec :slight_smile:

…ja nemam rada taketo nakupy z druhej ruky cez internet…to je na dlhe lakte…

Každá nech si nakupujeme ako uznáme za vhodné :slight_smile:

Vieš čo, nemám pocit, že by to na tomto webe bolo na dlhé lakte, je to v princípe klasický e-shop, nenakupuješ od súkromných osôb. Rovnako mám dobré skúsenosti s https://www.modabazar.sk/ :slight_smile: Ale samozrejme je to na každom človeku, čomu dáva prednosť, mňa behanie po obchodoch nikdy nebavilo :slight_smile:

baby budeme mat s manzelom vyrocie a pytal sa ma, ze co by som chcela na narodeniny tak som mu hovorila, ze by som chcela nejaku drahsiu kabelku tak mi na to pristupil…viete mi teda poradit, do ktorej znacky sa oplati investovat?