Sušené ovocie a zdravá výživa

Liečba ochorení

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/7793-susene

Sušené ovocie je podľa mna super vec, ja som si na to strašne navykol hlavne, keď kolega to začal nosiť do roboty :smiley: A neskôr som si potom musel kúpiť aj sušičku ovocia lebo som sa stal na tom závislý :smiley:

papanie sušeného ovocia je veľmi pekná závislosť. pokiaľ teda je to takéto doma sušené. alebo potom ešte napríklad mám ja rada mrazom sušené ovocie, hlavne jahody.

tie mam aj ja rada, aj jahody, aj maliny, ale napriklad tak susene banany to ani nahodou :confused:

tiez by som si takto chcela zacat susit ovocie, pride mi to velmi prakticke. len neviem, ze akym ovocim zacat? co by bolo najlepsie skusit ako prve?

kde si kupujete kvalitne susene ovocie, ktore nie je prisladzovane?

Este som ovocie nesusila. Aku pouzivate susicku? Na to treba mat aj nejaku specialnu ci to je uplne jedno aku zvolim? Chcela by som vyskusat.

aké sušené ovocie preferujete? to také klasické alebo skôr to mrazom sušené? to mi veľmi chutí, ale sa mi nepáči, že to tak rýchlo zvlhne a potom už nie je tak chutné.

:-)ako co, napriklad marhule tie mam rada klasicke :slight_smile:

susene ovocie si len kupujem, ale chcela by som si zacat susit aj doma. ako dlho vlastne trva, kym si nasusite ovocie doma v susicke? :slight_smile: ci kazde ovocie to ma inak? :slight_smile: