Svetový deň obličiek - 10. marec. Nechajte sa zadarmo vyšetriť

Druhý marcový štvrtok už tradične patrí Svetovému dňu obličiek. Tento rok pripadá na 10. marca. Slováci si v tento deň môžu nechať v dialyzačných centrách či nefrologických ambulanciach B. Braun Avitum na celom Slovensku zdarma vyšetriť obličky, a to bez objednania, od 8. do 15. hodiny. „Každý rok sa na niečo zameriavame a tento rok sme sa rozhodli pre seniorov a choroby obličiek v staršom veku,“ priblížil vedúci lekár dialyzačného strediska B. Braun Avitum, MUDr. Ľubomír Polaščín pre Pravda.sk.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13955-svetovy-den-obliciek-10-marec-nechajte-sa-zadarmo-vysetrit

Chcete predať svoje obličky? Alebo ste hľadá príležitosť predať svoj obličku za peniaze kvôli finančnej rozobrať a neviete, čo robiť, kontaktujte nás ešte dnes a my vám bude ponúkať dobrú sumu pre vaše obličky. Volám sa (Doctor Elvis Whyte) som phrenologist v našej nemocnici aj sa špecializuje na obličky chirurgia a zaoberáme sa aj nákup a transplantáciu obličiek so živou o zodpovedajúcu darcu.
Kontaktný e-mail: doctorelviswhyte@gmail.com