Tabletky na erekciu, ktoré skutočne fungujú?

Ak ste už niekedy zažili ten pocit zlyhania, keď ste túžili splynúť s vašou partnerkou v jedno telo, ale nádobíčku vo vašich nohaviciach sa akosi nechcelo, určite viete aké je nepríjemné a mnohokrát aj trápne prežívať ťažkosti s erekciou. Možno že ide o pozostatok praľudských pudov z pred tisícok rokov, možno ide o zvieracie inštinkty zakorenené hlboko v nás. Isté však je, že pre nás mužov je sexuálna výkonnosť otázkou života a smrti, našej cti a často aj zdrojom sebahodnotenia.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13828-tabletky-na-erekciu-ktore-skutocne-funguju

Toto som už užívam dlho. Som spokojný

Asi najlepšie tabletky na erekciu ktoré poznám

Erexan som si kúpil nedávno a musím povedať že mi urobil radosť. Mám ho oveľa tvrdší keď si dám tabletku, takže odporúčam

Ten Erexan vyzerá celkom dobre, aj cena je dobrá v porovnaní s podobnými tabletkami na erekciu a je viac tabliet v balení, takže ho idem objednať. Dúfam že to poriadne v sobotu roztočím :smiley:

Ten Váš “zázrak” som vyskúšal. Výsledok NULA BODOV, totálna neúčinné! Ďalší podvod na trhu, sa môžte hanbiť takto ťahať z ľudí peniaze.

Dalsia placebo picovina na trhu… dakujeme neprosíme! A nemusíte mi dakovať ostatní že Vám otvorim oči :slight_smile:

Výborné tabletky aj prístup predavača. Spokojnosť

Vidno že si to ešte nevyskúšal keď tvrdíš že je to p**a a vyjadruješ sa ako pravý “inteligent” :smiley:

Tak ja som kupila erexan pred tyzdnom muzovi aj na zaklade tohto clanku a nemozem povedat ze by to bolo placebo ako tvrdi furky. Jedine ze by za placebo povazoval 2x opakovany dvojhodinovy tvrdy sex. Myslis ze aj tie moje 3 orgazmi boli vyvolane placebom? Nie… Vyvolal ich ftak mojho muza, lebo bol konecne tvrdy!

Kúpili sme to s manželom na 1 / 2 z dôchodku a sme veľmi sklamaný… Bolo to pre nás veĺmi nepríjemné, nechceli nám ani peniaze vrátiť.

Takze po skuske erexanu mozem skonstatovat ze dalsi nefunkcny doplnok stravy na trhu. Hadam si ludia nemyslite ze z toho zlozenia vam bude stat jak palica dva dni? :smiley: Dtribulus? Larginin? Sa spamatajte ludia a nenechajte sa opit bombastickym marketingom. Mal by to uz konecne urad pre ochranu spotrebitela riesit. Nehorazne bludy na webe maju.

Zdravim, neviem ako vy, ale ja mam velmi dobre skusenosti a nedam nan dopustit, jedine pripravok Erostimax… je vysoko ucinny a hlavne za dobru cenu.

Zdravim, neviem ako vy, ale ja mam velmi dobre skusenosti a nedam nan dopustit, jedine pripravok Erostimax… je vysoko ucinny a hlavne za dobru cenu.

Prepáč pán predavač Erexanu alebo ako ťa mám inak nazvať v tejto diskusii? :smiley: Pozrem na zloženie a vidím ten “zázrak” :smiley: Garantujem tu všetkým že to je absolútne neúčinné - placebo! Jedine čo účinkuje je pravá viagra z lekárne a nie kapsula kde je TRIBULUS, LARGININ atď! Prosím ťa, nenechaj sa tu vysmiať :smiley:

Ja mám odskúšaný Erexan a som s ním dlhodobo spokojný.

To sa mi nechce veriť. Serióznejšieho predajcu by si ťažko hľadala

Bombaaaaaa! Dakujem za tento clanok

Erostimax? Šak to sú také vyj… né kvapky čo chutia ako sračka a vôbec nefungujú :smiley: :smiley: vrele odporúčam :smiley: :smiley: ale len ak chceš ulaviť svojej peňaženke :smiley:

Prvýkrát o ňom počujem, doteraz som sa s ním ešte nestretol. Ja už pár rokov sa spolieham na clavin, keď mám príležitostne problémy s erekciou a som s ním spokojný. Predajcovia sú veľmi seriózny.