Tabletky na erekciu, ktoré skutočne fungujú?

Máte niekto skúsenost s yellow vital? funguje?

Ja som to uz videl ale este som to nevyskusal

Ja nemám problémy s erekciou ale vyskúšal som to chcel som pekný víkend s priateľkou a nechcel som sa hned spraviť a zaberá to mne to oddialilo ejakuláciu a erekcia bola oveľa tvrdšia ako inokedy.

Tak ze by to mohlo fungovat aj na mne? velmi týmto doplnkom neverim ale ked nevyskusam neviem

Ja som to vyskusal a mozem odporucit

A kolko ta to stálo?

Placebo vies ty vobec co je placebo ? :smiley: pravdepodobne tu chces urobit len zlu reklamu lebo poznam 100 ludi ktorym zabera vratane mna tak tu netrep nezmysly do sveta

Mám 23 rokov a problém s ejakuláciou mozem to vyskusať aj ja ci to oddiali moje odbavenie sa?

Nechapem ako mozte skusat preparaty ktore sa endaju kupit v lekárni ved je to hazard so zdravým!

Blbost najlepší je yellow vital

No ten erexan je blbost akurat mi z toho bolo tazko od zaludka, vyskusal som novinku co je dostupna aj v lekarni tak ze je schválena a je na prirodnej baze na zaklade starej cinskej mediciny a zabralo ucinost 36 hodin samozrejme po stimulácii mojej partnerky inak by ma odkrvilo

Yellow vital žiaľ nefunguje…

S erexanom som spokojný nad mieru, kvalitná erekcia

U mna ani 2 známych nezabral.

Hlavne ze mne funguje 100% :slight_smile:

Funguje keby nefunguje tak nie je na trhu a doavatel by krachol lebo ma garanciu vratenia penazi

Mal som tento “zazrak” ale v mojom prípade to nebolo ucinne.

Pokial potrebujete pomoc, tak ma nevahajte konaktovat zoltano88 @ azet. sk

Pomoze mi výzivovy doplnok na erekciu aj na to aby som sa hned nespravil? ak áno ktorý?

Mne pomohol yellow vital tiez som bol hotovy do 10 minut a toto mi to predlzilo a erekcia je tvrdsia ako pred tym