Rada by som sa spýtala, ktorá z vás tehotných žien sa dala zaočkovať proti prasacej chrípke? Som tehotná a dosť nad tým váham, preto by ma zaujímali vaše názory, prípadné nežiadúce účinky. Vopred ďakujem za vaše názory.
Anna, tehotna nie som, ale ani tak by som sa nikdy! Proti prasacej ockovat nedala a ani proti obycajnej. Na nete je o tom dost info, ze aky humbuk to bol. Skus hladat.
Však ani doktori sa nechcu dať zaočkovať, tak my sa máme? Keby to bolo také super očkovanie, tak by lekári to neodmietli, ani ostatný zdravotnícky personál.
Stačí si len tu na zzz.sk prečítať správy o prasačej chrípke a podľa toho sa zariadiť, no mám dojem, že nový gigaškandál nenechá na seba dlho čakať, čo sa tej chrípky týka!
Netreba nanho cakat, lebo uz je na svete. Europsky parlament sa este zaciatkom januara vyjadril, ze presetri WHO a jej pandemicky skandal vyvolany iba ak na zvysenie profitu farmaceutickych spolocnosti.
Áno presne tak takže, ja by som sa zaočkovať tiež nedala, hoci zdravie si chrániť treba - zvýšeným prísunom vitamínov, dodržiavať pitný režim a vyhýbať sa spoločenským podujatiam, kde sa sústreduje mnoho ľudí.
Ja sa dávam pravidelne v októbri očkovať proti bežnej chrípke, nikdy mi to nespôsobilo žiadne problémy - už takmer 7 rokov to opakujem, možno ak som rok vynechala. Ale proti prasacej by ma nedonútil zaočkovať sa nikto.