je to krasne, ked psi takto pomahaju. Verim, že je to obrovska pomoc a niektori ludia si to an nevažia a tymto krasnym tvorom dost ubližuju. Ja by som za našeho psa aj dychala. Davame mu iba samu kvalitnu a vyvaženu stravu.,Je to predsa člen našej rodiny
podla mna by mal pes dostavat iba stravu určenu pre psov a nič ine. žiadne zbytky. Niektore granule, konzervy už maju v sebe všetko, čo zdravy pes potrebuje a nie je potrebne to ničim doplnat
Dobrý deň, pes je predovšetkým mäsožravec, a jediná najvhodnejšia strava pre neho je metóda BARF, nie každý je s tým OK ,aby im doma pes jedol surové mäso, zeleninu, ovocie, ryby, ale to je tá najlepšia cesta. Zdravá srsť, trávenie, pije menej vody, menej odpadu vylučuje a hlavne to zviera je šťastné.
surove maso OK, ale niektory davaju psov zbytky jedla, kosti a podla mna je to zle. Pes ma mat kvalitnu stravu, hlavne stravu bohate na vitaminy, mineraly, jeho telo to potrebuje
tak oo je logicke, že psovi by sa malo davat iba to, čo je pe neho určene. Ale zase na druhu stranu pes určite uvita aj kusok masa, ryžu a ked mu do toho pridaš lososovy olej, bude to pre neho velka dobrota
tiež tomu našemu občas uvarim, ale iba kusok masa, cestoviny, ryžu, inak mu davame granule a konzervy. A občas ešte nejaku salamu mu kupime. Ale salamy iba original pre psov, nie tie pre ludi