podľa mňa to je na každom, tým sa asi netreba riadiť, že kto kedy ako riešil problém lebo je to individuálne, niekto to má na nevydržanie a niekto je s tým ok takže to je rôzne, ale myslím, že hlavné je to riešiť všeobecne, a nie to nechať tak.
aha takze vlastne niekedy je lepsie sa viac odsledovat, kedy sa to zacina prejavovat a v akej intenzite to je ok. ale keby to chcem nejakym domacimi receptami, nazvem to tak, riesit? to sa da? mate nieco odskusane overene?
@maruska suhlasim, ved aj ja som to tak mala, ze najprv som nevedela co to je, nevedela som to pomenovat a nakoniec, ked sa ti to opakuje pravidelnejsie aj s nejakymi intenzitami tak uz clovek vie ze aha tinitus, okej pome to riesit
Barbien a mas aj na mysli nejake konretne recepty? Lebo piskanie v uchu sa podla mna neda porovnavat s nejakym ja neviem prievanom v uchu a podobne, ze to by ti podla mna asi tazko volaco domace pomohlo.
oke rozumiem @margita popravde ani neviem, ale tak som myslela, ze vseobecne asi skoro na vsetko existuju babske recepty a triky ako sa niecoho zbavit tak reku ak nahodou o niecom viete ale asi mas aj v tomto pravdu, ze to si mozno pletiem s prievanom alebo s takym niecim lokalnym.
ale kdeze babske recepty, ako mozno kedysi by fungovali ale v tejto uponahlanej dobe si myslim ze clovek potrebuje fakt nejake vysledky viditelne a nieco co by poriadne fungovalo
ale kdeze vazne pri takomto probleme netreba vymyslat, clovek pokial nevie presne na 100% ze co ti pripadne co to sposobuje, chapes, aby si si este viac neuskodila
dobre rozumiem ale ved radsej sa opytam, a vdaka za rady, ze radsej ked uz to asi riesit s lekarom a sledovat sa ale teda vy co ste rovnako s tymto mali problem tak vam co pomohlo? vsetci ste sa postupne chodili dat vysetrit ze co je pricinou alebo?
@barbien veď jasné ako treba sa pýtať, ale ako ti už bolo napísané, treba to riešiť a nie že vyskúšam ja neviem nejaké kvapky alebo čo, ako si ty napísala, že si myslela, že je to niečo ako prievan v uchu. to nie, to buď k lekárovi s tým alebo do lekárne
Barbien pozri mne na takýto problém poradili toto Je to super. A vlastne je to výživový doplnok, žiadne silné lieky alebo nedajbože sedatíva. Vieš nadväzujem na to, čo si písala ohľadom babských receptov, že keď si skôr týmto smerom nastavená Vlastne potom aj čo sa týka návštevy lekára, ako si sa pýtala, to je na tebe
Klaudiap1410 a prosím ťa ako dlho ho užívaš, alebo si ho užívala s tým, že si si povedala, že aha áno teraz cítim zmenu, teraz je to super?
klaudiap1410 super vdaka aspon viem ako to ma vyzerat ked si budem pytat normalne v lekarni to zozeniem hej? tak potom skusim ked tak pockat co sa tyka lekara, ako pokial je to dajme tomu take znesitelne este, ci?
Jesienik fúha no už to bude nejaký ten mesiac A vieš čo cca po tom mesiaci už som cítila že fakt teraz je to oveľa lepšie Ale tak chápeš to je podľa mňa individuálne, kto čo ako bude cítiť. Barbien áno presne normálne v lekárni, to je výživový doplnok To je na tebe, ak to tak cítiš, že teda počkáš
Barbien tak to budes asi este jeden z tych stastnejsich pripadov alebo ako by som to napisala, ked je to ze znesitelne a nemas to take intenzivne Pokial je to pre teba teda este ok a chces vyskusat tento spominany doplnok, tak uvidis ako sa to bude vyvijat, ked chces pockat s tou navstevou lekara.
barbien vieš čo ale tiež som to tak mala, že či ísť k lekárovi alebo čo, ale tiež mi poradili tento doplnok a skúsila som a fakt postupom času a pravidelným užívaním je to lepšie a zase aj som rada, že som ušetrila čas sedenia v čakárni medzi toľkými ľuďmi, to fakt nemám rada
Romcitika takže aj ty ho užívaš? A tiež si to mala alebo spravila tak, že na tie tri mesiace, si to pravidelne užívala? Lebo to už keď tak očakávam po takej dobe, že to všetko ustúpi a bude dobre
@radinaLM vies co myslim si ze to je na tebe ako sa rozhodnes ci si hned zakupis viac baleni alebo to budes po mesiaci, kedze odporucane uzivanie su tie 3 mesiace no. napriklad u mna to bolo tak, ze som si hned na tri kupila a bolo ale jasne, to zacne ustupovat, to si ked tak postupne budes vsimat
radinaLM a teraz neviem či som sa stratila v kontexte, ale ty si tento doplnok už začala užívať? vieš keď si napísala, že po takej dobe by si už očakávala výsledky lebo keď tak ma zaujíma či a koľko ho teda už užívaš
@radinaLM tak ide o to aj ze ten doplnok treba pravidelne uzivat to nie je tak ze ja neviem si das jednu tabletku a cakas zazraky na pockanie pokial ide o dlhsi problem tak treba aj pockat z toho dlhodobeho hladiska aby sa to dalo riesit
Presne amikka, treba pravidelne uzivat minimalne tie tri mesiace a to uz potom podla mna kazdy sam dokaze posudit ako mu to zabralo. A tiez akoze by sa malo brat do uvahy to ze to nie je liek na utlmenie problemu, ale doplnok, ktory sa to piskanie snazi z dlhodobeho hladiska odstranit