A u teba to este stale pretrvava? Neobmedzuje ta to nejako? Alebo to nemas az take strasne a da sa s tym v pohode fungovat ci ako to mas?
inak ale sranda, ze su rozne take tie levely, ktore moze clovek mat, co sa toho piskania tyka. predtym som si myslela, ze to je vekom, ze ti starsi to mavaju silnejsie alebo tak, ale teraz uz je viem, ze je to totalny nezmysel
Jasne, ze to takto nefunguje:) Aj dietatu moze piskat v usiach. Otazne je, ze ci sa s tym vie tak popasovat ako dospely. My vydrzime fakt kadeco, ale s detmi je to troska zlozitejsie vo vsetkom. Neviem teda, ci uz niektore z vasich deti toto malo alebo nie, ale realne to istotne je.
deti netusim, ale moj ocino uz ma po 60tke a mal s tym nedavno problem. ak na to vobec existuje nieco, co realne aj zabera, tak by som bola vdacna za kazdu jednu radu. su aj nejake domace recepty na toto? ci to radsej neskusat? je mi jasne, ze kedysi boli babske recepty uplne na vsetko, teraz uz to vela ludi asi nevyuziva a spolieha sa tak nejak automaticky na lieky.
Tak ono podľa mňa tá domáca liečba možno je v niečom dobrá, že proste do seba nepcháš tabletky, ale neviem nakoľko je aj účinná. Respektíve ako dlho účinkujú takéto typy receptov. Ja už som počula, že jesť pravidelne veľa surového cesnaku môže pomôcť, ale to neviem, kto by si niečo také dobrovoľne robil
tak ono asi zalezi od toho, co konkretne liecis, na tinitus netusim, ci je nejaka domaca liecba a aj keby bola, tak asi by som jej velmi neverila neviem, uz som sa v takychto receptoch, ktore nie su nicim podlozene viackrat sklamala.
Mne na tinitus pomohol Revitanerv Strong. Az tak ma to netrapilo, neriesila som to najprv, ale ked to piskanie zosilnelo, tak to bol pre mna taky varovny prst, ze asi by som to nemala nechat len tak.
mna by zaujimalo, ako dlho si ho brala, kym si zbadala prve zmeny na svojom zdravi:) a pomohol ti aj na nieco ine? na kazdeho to funguje inak, co som pocula. ale tak je to asi so vsetkym podla mna. kazdy je iny, nie na vsetkych zabera rovnaka liecba.
Beriem ho uz nejaky stvrty tyzden, myslim, co podla mna nie je zas az tak extremne vela. Mne vyhovuje aj v tom, ze sa berie len jedna jedina tableta za den, to je za mna velke plus, lebo uz som mala aj take vyzivove doplnky, ktore sa museli brat po 2-3 tabletach, a to mne veru velmi prijemne nebolo Jedna je v pohode. No a celkovo citim, ze som ovela menej unavena ako som byvala predtym.
netusila som, ze je dobry aj na unavu. dobre vediet:) akoze mne pomohol na tinitus, to mozem povedat, unavena som nebyvala, takze toto zhodnotit neviem:)
tak to je fajn, jedna tableta sa este da. ale tak ked mas brat kazdy den 7-8 druhov, tak to tiez nie je bohvieco a co to vlastne obsahuje, ked je to pomaha aj na unavu? ked tak nad tym premyslam, tak ani neviem, aka zlozka je taka, ktora na toto dobre vplyva.
tak ja veru nepoznam nikoho, kto by bral tolko tabletiek denne, to asi nema kopu veci v poriadku, normalne by som ho asi aj lutovala
ja ho beriem uz asi 3 mesiace priblizne, vtedy som vlastne zacala pracovat v kancelarii, uz po par dnoch ma tak zacala boliet hlava, krk, oci, proste vsetko od pocitaca, no cista katastrofa. po par tyzdnoch uzivania sa to zlepsilo, co velmi ocenujem.
no to je fakt, mne staci byt zo dve hodky na pocitaci a mam dost, dost to pocitujem. ja sice nemam takuto pracu, kde by som robila s pocitacom a ani si to vlastne ani neviem predstavit, lebo ako som spominala, nevydrzala by som asi. sedavu pracu som mala raz, chcela som to skusit, povedala som si, ze asi nic nie je lepsie ako cely den sediet na zadku, ved sa nenarobim ale opak bol pravdou. trpela som dost, radsej sa hybem.
No ono každému vyhovuje niečo iné, to je predsa jasné:) Ja si zase nedokážem napríklad predstaviť samu seba niekde vo fabrike, kde by som stála 8-12 hodín vkuse. S mojimi zdravotnými problémami je to aj dosť nereálne.
tak podla mna ono v kazdej praci je nieco:) nie je dobre ani dlhodobe statie, ale zase ani sedenie, chcelo by to proste nieco medzi alebo teda striedat to, ale to kazdy nema taku moznost.
vsak ale pri stati tak ani hlava neboli ako ked sedis a pozeras v jednom kuse do pocitaca, ci? ci ako to bolo myslene? ak sa teda bavime este o tom ale ine som chcela. to piskanie v usiach - nieco malo som si o tom citala, lebo ma to zaujimalo, este som to nemala, dufam ani nebudem mat, klopem si na celo. na to, ze je to treti najcastejsi problem tykajuci sa hlavy, tak tym trpi len nejakych 15-20% ludi. to je akoze fakt radost, ked sa ti toto objavi. clovek sa musi hned citit specialne
Ja mám rovnaký problém…a tiež som na to dostala lieky ale akože nič mi nepomohlo snažím sa si to nevšímať…počas dňa to nevnímam…jedine ked je pokoj a ticho…a hlavne pred spaním… niekedy mi píska a hučí viac inokedy menej… je to ale otravné… ale zatiaľ som sa skutočne nikde nedozvedela niečo…čo reálne pomáha
takze inokedy tento problem nemas resp.nevnimas, hej? a znie to ako klasicke sumenie alebo ako by si to opisala?
vsak tam napisala, ze piskanie a hucanie. mne akoze v usiach nehucalo, ale s tym piskanim realnu skusenost mam. no je to neskutocne otravne, cloveka z toho ide akurat tak porazit. netrvalo to dlho, zmizlo to takmer hned, ale teda neviem, ci nie je sanca, ze sa mi to vrati. riesit to budem asi az potom nejdem proste malovat certa na stenu.