Tlak na cele

Ahojte, uz dlhsiu dobu, nejake tie tyzdne, si citim tlak na cele. Robi mi to zbytocne vrasky, no zatial sa mi nepodarilo objavit efektivnu metodu zbavenia sa toho. Mozno to ma priciny v citovom vypati, kt. v tomto obdobi mam alebo strese, ci obave. Ja neviem, ale mam to uz dlhsie. Ako by sa toho mohlo dat zbavit? Pomohla by nejaka mast, ci podobne? Ci aky mate na to nazor? Predom dakujem. Ani neviete, ako by mi to pomohlo. Vadi mi to totiz pri praci.

Space 11,

jedna z pricin moze but po prechladnuti nedoliecen zapaly dutin a aj na cele su. Masti pri zanedbanom zapale malokedy pomozu, ak su to dutiny treba sa nahriavt, naparovat aniekedy aj brat antibiotika, to posudi lekar po RTG dutin. Ina moze byt pricina psychicka, tak ako popisujte, stres napatie, obavy. Nakolko nepistete nic konkretne, tazko sa k psychickej stranke vyjadrovat. Ak vam neporadi blizky clovek, alebo priatel-ka … navstivte psychologa. Nema zmysel to napatie predlzovat, nakolko ak sa nieco dlho vrstvi, dlshsie trva hojenie a liecenie. Trva tiez potom vacsinou dlhsie. Psychologicka, Rita Svihranova, zzz.sk.