Mám kŕče v prstoch rúk a vzápästnom kĺbe. Neviem pohnúť s prstami od bolesti. Po piatich minútach to prejde. Prosím Vás poraďte mi. Ďakujem.
Mam skusenost trpnutia ruk, chodila som dva roky po lekaroch az ked ma poslala neurologicka na vysetr. EMG, kde zistili, ze je to karpalny tunel a pomoze uz iba operacia, momentalne som dva mesiace po op. pravej ruky a v nov. ma caka lava ruka, zatial je to v pohode, mozem v noci spat a uz aj nieco malo doma urobit bez odpocinku ruk, dufam ze aj ta druha op. prebehne v poriadku v Ruzinove su velmi mili lekari na od. chirurgie ruky, dakujem dr. Rajnakovej, pacientka.
Ano, ide o karpalny tunel. Ja to mam uz za sebou. Najskor som chcela ist do Ruzinova, ale cakacia doba je tam cca pol roka, tak som zhanala sukromne centra a nasla som v Petrzalke Chirkoz, tam mi to urobili na termin, ktory mi vyhovoval. Robila mi to Dr. Kostalova. Velmi zlatucka a mila. Som spokojna a mam uz po tazkostiach.
Ahoj Sarinka, mohla by si mi prosim povedat, kolko sa plati za tu operaciu karpalneho tunela v sukromnom centre Chirkoz v Petrzalke? Dakujem.