Revolučnú metódu liečby chrbtice predstavili dnes v Železničnej nemocnici s poliklinikou (ŽNsP) v Košiciach. Ako povedal generálny riaditeľ nemocnice Michal Adami, metódu Orthokin tu vyžívajú od marca minulého roka, ale zatiaľ to bola liečba kĺbov
pred tim ako som s ortrokinom zacal sa liecit bol som na porade u znameho ktory to ma uz za sebou ten si to nemoze vynachvalit absolvoval obe kolena mal velke problemy teraz chodi ako keby ich mal nove rapidne zlepsenie prislo po 4 inekcije po 5 6 uzhovoril ze boli zbytocne najme na peniaze doktor vam to neporadi je to pre nemocnicu biznis on si to musel zaplatit zbytocne 12 inekci su i take kliniky v ktorej doplatite i po jednej
poznan pacienta ktory si to rozdelil 4 2 do horsieho si dal pichnut 4 do lepsieho 2 pocka asi 4 mesiace a potom sa rozhodne ci si doplati podla situacie doktori to neradi robia prichadzaju o peniaze su i take kliniky kde vam vyhoveju
u susedov vam pridaju i po jednej inekcije tam s tym nemaju ziadny problem co u nas znama znama vyhovorka ze sa im to neoplati tak sa pojdeme liecit susedom tam to stoji presne co u nas