S unikátnymi operáciami štítnej žľazy sa oboznámila dnes v priamom prenose v posluchárni Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici takmer stovka chirurgov a endokrinológov zo Slovenska a Česka.
Dá sa touto metódou operovať aj štítna žľaza väčšia ako 4 cm? Máte vo vašej nemocnici aj patologické oddelenie, kde sa zisťuje či je tkanivo zhubné? V prípade pozitívneho nálezu poskytnete pacientovi aj onkologickú starostlivosť? Alebo ho treba niekam prevážať? Je operácia a pooperačná starostlivosť touto metódou plne hradená npoisťovňou ? Ďakujem za skorú odpoveď.
MAM STREDNE VELKU STRUMU S PAR UZLIKMI.RAZ MI FUNGUJE MOC RAZ MALO.TERAZ SOM ROK BEZ LIEKOV.CHCELI MA OPEROVAT V ROKU2007.MOHLA BY SOM BYT OPEROVANA AJ TOUTO METODOU?
Dobrý deň CHcela by som sa spýtať.Mám ísť na operáciu štítnej žlazy už čakám len na papiere od doktorky pre chirurga.Chcem sa spýtať ako dlho sa čaká na objednanie na operáciu? Robili mi aj scintigrafiu ktorá ukazala horúci uzol a vela malých uzlov.Rada by som bola operovaná u Vás v nemocnici.Vopred ďakujem