Varenie zabíja takmer všetky nebezpečné mikroorganizmy

V letných mesiacoch je potrebné dbať na zvýšenú opatrnosť pri manipulácii s potravinami, pretože vďaka vyšším teplotám podliehajú rýchlejšej skaze ako za bežných podmienok



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/8624-varenie-zabija-takmer-vsetky-nebezpecne-mikroorganizmy

lenže treba mysliet aj na to, že sa ma varit v kvalitnych hrncoch a nie v niečom, čo ako hrniec iba vyzera. Osobne použiovam tuto sadu a soms nou velmi spokojná https://profikuchar.sk/c/sady-hrncov-tescoma/suprava-riadu-ultima-10-dielov

nestaci mat kvalitne hrnce, treba vediet aj varit :smiley: :smiley: :smiley:

to ano. A tiež nemam rada, ked sa potraviny ničia použivanim nekvalitnych nožikov

Ako sa nicia? Mozes mi to nejako vysvetlit?

Tiež by som prijala nejako objasnenie toho :slight_smile: