Prichádza najvyšší čas na zmenu poisťovne a rada by som počula od Vás všetkých názory na Vaše poisťovne. Či meníte, alebo ostávate naďalej vo svojej, v čom sú tie Vaše dobré a tak.
Ja osobne chcem asi prejsť zo VZP niekam inam, celá rodina máme trocha pomiešané preukazy, chcela by som to zjednotiť a tak ma poteší každá Vaša skúsenosť. Ďakujem.
Dobrý deň, ja som poistená v SZP, pretože môj manžel bol vojak a zatiaľ o zmene poisťovne nerozmýšlam. U lekárov som sa ohľadom poisťovne nestretla zatiaľ ani s pozitívnou ani s negatívnou reakciou a nevidím dôvod meniť, naštastie v rodine nie sme veľmi chorí.
Ja som v Apolle, zatiaľ o zmene neuvažujem. Síce si nemyslím, že Apollo je nejaká výhra, ale zatiaľ som s ošetrením u lekára nemala problém, tak počkám ako sa v priebehu roka prejavia tieto nové.
Ja mam zlu skusenost s Apollom. Nepreplaca lekarom vykony. Nepreplatili mi znamienko. Teraz som vo VSZP a nemam zatial problem.
Ja som v Apolle, ale chystam sa zmenit, lebo odbornej lekarke, ktoru pravidelne navstevujem, nepreplaca vykony.
Bol som poistencom VSZP. Bol som v celku spokojny. Prepoistil som sa do Apolla, pretoze ma nalakali svojim programom. Ked ziskali potrebny pocet klientov, prestali podporovat zubny program. Navyse som si chcel dat urobit znamienka na jednodovej chirurgii a nepreplatili mi to. Teraz som v Unione a tam mi to preplatili.
Píšem až dnes, aby to nevyzeralo, ako “preferovanie, alebo podporovanie” niektorej zdravotnej poisťovne. Som zo stredného Slovenska, som detský neurológ, mám dve deti, som vydatá. Som po vážnej a drahej operácii hlavy, po operácii som potrebovala kúpele a mesačne potrebujem drahé lieky. Okrem toho som samostatne zárobkovo činná osoba, teda moje príjmy závisia od zdravotných poisťovní. Na základe týchto informácií a mojich dlhoročných skúseností - môžem uviesť, že pre mňa aj ako pacienta aj ako lekára je najvýhodnejšia ZP - Dôvera a.s., doteraz som sa s nimi vždy dokázala dohodnúť na spoločnom kompromisnom riešení. ZP - Všeobecná - hoci je maximálne vyzdvihovaná ako štátom garantovaná, je pre mňa nezodpovedná sľubotechna. ZP - Spoločná - pre mňa nevýhodná, pre pacientov, nemám informáciu, ZP - UNION - pre mňa prijateľná, pre pacientov - nemám informáciu, ZP - APOLLO - nemám s ňou ani zmluvu, / ojedinele pacient za pol roka /.
Ostavam vo svojej poistovni, som spokojna, mam Spolocnu zdravotnu, teraz sa uz zlucila aj so VSzP. Ked som si vybavovala kupelnu liecbu, tak boli velmi mili a ochotni, poukaz som dostala do troch tyzdnov.