Ahojte. Asi všetci teraz vo veľkom nakupujeme vianočné darčeky. Chcem vám preto dať do pozornosti zľavový portál Kodino - Najnovšie zľavové kupóny pre jún 2024 online Nájdete tu zľavové kódy do stoviek e-shopov. Stačí len do vyhľadávača zadať názov obchodu, v ktorom sa rozhodne si nakúpiť a Kodina vám hneď ukáže všetky zľavy daného obchodu. Nemusíte tak nikde hľadať, všetko máte v jednej kope
Ďakujem za tip
ozaj je to fajn, neni to nejaky nezmysel?
vyzerá to cool, hádam aj neskôr tam budu nehake zľavy
Už som to asi prešvihol škoda, chcel som si kúpiť tieto bieliace pásiky a trošku som sa ptešil, že tam nájdem aj zľavu na toto no škoda toho, možno nabuduce
Ja som totálny zľavový maniak! Vďaka za tip kajuskaq .Ja napr. aj potraviny kupujem rada a casto len v zľave - super si to odsledujem a porovnám na Online Letáky - Slovensko a idem si potom nakúpiť výhodne. Nie vždy sa to dá, niekey potrebuješ okamžitý nákup nie ten najvýhodnejší, ale ked sa da, kupujem v zlavach! Zľava je proste kuzelne slovicko!
To neviem či by ma takto bavilo vôbec nakupovať
Už kupujete darčeky?
Pomaly som zacala len pozerat, co asi by bolo vhodne
napriklad ja uz som aj pomalicky zacala, nemam rada nahanat darceky na poslednu chvilu a takto v pohodicke najdem aj viacej vhodnych veci