Viete, prečo by ste v lete mali chrániť svoje oči?

Tak ako v letných mesiacoch slnko vplýva na našu pokožku, má svoje nezanedbateľné účinky aj na náš zrak. Aby ste predišli možným komplikáciam, zhrnuli sme pre vás základné informácie o tom, ako leto vplýva na naše oči .


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14291-viete-preco-by-ste-v-lete-mali-chranit-svoje-oci

dakujeme za informacie, pojdem si ich prestudovat aby som vedela aky vplyv ma slnko.

Ale netreba aby sme zase robili z toho vedu alebo čo :slight_smile:

veru tak, kamoska si kupovala tzv. “smejdi” okuliare z lacnych obchodov, ktore mali slabe UV filtre a dostala zapal spojiviek, neni to stranda, treba nosit kvalitne. Ked som ju brala z nemocnice tak som ju rovno vzala kupit si poriadne okuliare do Fashionoptic, sice boli drahsie ale tak o zdravie prist nechcem a hlavne o zrak nie.

No aj ja si myslím, že buď kvalitné slnečné okuliare alebo radšej žiadne!

Ochrana očí je tak isto dôležitá v lete ako ochrana pokožky samozrejme!

Ja si dávam záležať na ochrane očí hlavne po mojej operácii a až teraz viem oceniť kvalitné slnečné okuliare. Ak chcete trošku ušetriť, tak odporúčam pozrieť optiky na https://www.kodino.com/sk/ . Často tam nájdete nejaké akcie či zľavové kódy, čo by mohli trošku pomôcť s cenou.

no preto, aby sa nam nepokazili. lebo slnko je drasticke na oci a treba si ich pred nim chranit poriadnymi slnecnymi okuliarmi.