Vitamínové alebo výživové doplnky užíva viac ako polovica Slovákov

Vitamínové alebo výživové doplnky užíva viac ako polovica Slovákov (58,4 percenta). Celoročnú prevenciu v súvislosti s užívaním týchto preparátov však považuje za dôležitú menej ako jedna tretina z opýtaných (29,6 percenta)



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/8450-vitaminove-alebo-vyzivove-doplnky-uziva-viac-ako-polovica-slovakov

Musím sa aj ja priznať, že sama používam vitamíny C a Mg a teraz som dostala aj Biopron respiron. Nikdy som nepredpokladala, že by mohli byť probiotiká dobré aj na imunitu, tak by som si ich kúpila aj sama :smiley: Vždy som si nejako myslela, že probiotiká sa najčastejšie používajú na tráviace problémy :slight_smile: Tak uvidíme ako to bude pôsobiť :slight_smile: a som zvedavá ako to bude pôsobiť na môj organizmus :slight_smile:

Vitamínové doplnky sú veľmi dobrá pomoc, taktiež sama používam niektoré druhy. Samozrejme by sa to nemalo preháňať a používať ich s rozvahou. Priateľ napríklad používa taurín, lebo mal časté migrény a je to jeden so spôsobov ako odstrániť aspoň tú najťažšiu migrénu. Je super mať k dispozícii aj na trávenie. Na dovolenke sa nám veľmi dobre osvedčil biopron forte a nedala by som naň dopustiť :slight_smile: Už ho mám pár mesiacov, práve kvôli takému prípadu ako sa stal na dovolenke :slight_smile: