Vitamínové alebo výživové doplnky užíva viac ako polovica Slovákov (58,4 percenta). Celoročnú prevenciu v súvislosti s užívaním týchto preparátov však považuje za dôležitú menej ako jedna tretina z opýtaných (29,6 percenta)
Musím sa aj ja priznať, že sama používam vitamíny C a Mg a teraz som dostala aj Biopron respiron. Nikdy som nepredpokladala, že by mohli byť probiotiká dobré aj na imunitu, tak by som si ich kúpila aj sama Vždy som si nejako myslela, že probiotiká sa najčastejšie používajú na tráviace problémy Tak uvidíme ako to bude pôsobiť a som zvedavá ako to bude pôsobiť na môj organizmus
Vitamínové doplnky sú veľmi dobrá pomoc, taktiež sama používam niektoré druhy. Samozrejme by sa to nemalo preháňať a používať ich s rozvahou. Priateľ napríklad používa taurín, lebo mal časté migrény a je to jeden so spôsobov ako odstrániť aspoň tú najťažšiu migrénu. Je super mať k dispozícii aj na trávenie. Na dovolenke sa nám veľmi dobre osvedčil biopron forte a nedala by som naň dopustiť Už ho mám pár mesiacov, práve kvôli takému prípadu ako sa stal na dovolenke