Vláda USA varovala pred častými úmrtiami detí v prehriatych automobiloch

Americká vláda dnes spolu so záchrannými skupinami varovala rodičov a dospelých pred nebezpečím, ktoré číha na deti zanechané v autách v čase tohtoročných letných horúčav

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/8466-vlada-usa-varovala-pred-castymi-umrtiami-deti-v-prehriatych-automobiloch

tu ani nejde o to ake auto mate ale o to, že deti tam ostat nemožu. Nezodpovednost zo strany dospelých

Mali by vsade varovat a nie iba v USA… Lebo dost casto sa to stava uz aj tu u nas a je to smutne, ked nevinne dieta umrie takto :frowning: :frowning:

uz aj na slovensku treba na to vydat varovanie! lebo v lete to bolo nieco strasne, zopar deti prislo o zivot kvoli nezodpovednym rodicom!

kupili sme si z ačiek nové auto BMW X1 2016 xDrive20d 146210km SUV - prodej | | auto bazár AAA AUTO so zabudouvanou klímou a konečne mame v aute normalnu teplotu. A hlavne, deti v aute same nikdy nenechavame

To treba varovat pred niecim takymto? Staci pouzit rozum predsa! Nechapem, ako moze niekto nechat tak celkovo dieta sediet v aute, kym ide nieco vybavovat.

autom jazdim už velmi dlho a zatial sa mi nestalo, aby sa mi prehrialo. Asi som mala štastie a kupila som si dobrý kusok

Toto je každoročný problém, ľudia sa proste nepoučia, že deti ani zvieratá sa v aute nenechávajú.

Človek musí byť podľa mňa riadne unavený a nejako rozrušený aby takéto niečo také spravil, alebo teda aby zabudol na dieťa v aute

Presne som to chcela ísť napísať, že si myslím, že to nebolo naschvál, že by tam nechal niekto dieťa, skôr sa to stane vtedy, keď je rodič unavený alebo niečím rozrušený. Teraz je veľmi uponáhľaný svet, takže sa tomu ani nečudujem, že sa niečo takéto stáva

všetci vždy na to upozorňujú, v každej krajine sa pri oteplení robia akcie, kde aj policajné hliadky nechávajú letáčiky. a to sa nielen detí týka, ale ľudia vedomky tak nechávajú aj psíkov.