Voňavý jablkovo-škoricový chia raw puding

Suroviny (2 porcie) : ¾ hrnčeka kokosového mlieka ⅓ hrnčeka vlašských orechov 2 PL chia semienok 1 ČL ryžového sirupu 1 PL mletej škorice 3 ks sušených datlí 1 ks jablko + 1 ks jablko na ozdobenie

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14069-vonavy-jablkovo-skoricovy-chia-raw-puding

Vyskusal som tento puding vcera vecer presne podla receptu, nechal som ho odstat cez noc v chladnicke . Chuti to skoro ako jablkova strudla, akurat je to ovela zdravsie a lahsie na zaludok. Konzistencia bola presne taka, aka ma byt, ani moc husta, ani riedka. Jedine, co som si trochu upravil, ze som pridal este o stipku viac skorice navrch, lebo tu ja davam snad do vsetkeho. Urcite som tento recept nerobil naposledy, je to rychlovka a clovek ma rano hned o starost menej. Diky za super tip :slight_smile:

Ooooo to musim vyskusat :smiling_face:

som nevedela, ze sa to vola raw puding :smiley: ale pravidelne si taketo veci robievam doma vecer a na druhy den mam na ranajky potom.

Ja si zvyknem robievat tie night oats, to bude asi nieco podobne :smiley:

aj ste ho niekto vyskusali? mne skorica pripomina vianoce, takze asi taketo veci zacnem az potom skusat.

mne to tiez teraz uplne neberie taketo veci :smiley: