Vplyv na žalúdočné kyseliny

Prosim, mam otazku, ak mam pri dzusoch problemy s “kyselinou”, ako to je s danymi napojmi?
Dakujem

Predpokladám, že nemáte indikované ochorenie spojené s tvorbou zvýšeného množstva žalúdočnej kyseliny.
Zvýšená produkcia žalúdočnej kyseliny okrem ochorení je aj nesprávne stravovanie a iné vplyvy ako stres, príliš veľké porcie a nepravidelné stravovanie. Tiež je dôležitá štruktúra konzumovaných potravín. Prejavuje sa pri pekárenských a cukrárenských výrobkoch s vysokým obsahom cukru a bielej múky. Naopak ovocie a zeleninu sú pozitívne pôsobiace. Môže sa však vyskytovať precitlivenosť na niektoré druhy, čo je záležitosť individuálna. Pretože naše čerstvé šťavy sú vyrábané priamym lisovanom za studena, neobsahujú žiadne aditívne látky ani voda nie je pridávaná. Obsahuje len zložky z ovocia a zeleniny. Tieto majú pozitívny vplyv na zdravie.