Vypadávanie vlasov u mužov

Ma dlzka vlasov u muzov nejaky vplyv na ich vypadavanie. Nosim trocha dlhsie vlasy, tak ci to nejak suvisi s vypadavanim. Mne zatial nejak nevypadavaju, len to chem vediet do buducna, dakujem .

Ľudia, vy beriete život príliš vážne. Veď sú horšie veci ako toto. A toto k tomu nieje vôbec zlé. Čo taký Bruce Willis? Čo keď vám to bez vlasov pristane? Vyhodiť toľké peniaze za to aby ste mali potom depky z toho ako veľmi to vidno a báť sa že si niekto všimne že mám transplantované vlasy a podobne. Vlasy sa nepridávajú, len sa premiestňujú z jedného miesta na druhé. Neviem ale trápiť sa niečím tak banálnym. Ale keď už, tak záleží aj na maličkostiach. Je napríklad dobré nosiť čiapku, jesť veľa zeleniny, používať vhodný šampón, prostredie tiež ovplyvňuje, alkohol, cigarety, a vôbec skoro celá planéta je tak zničená že sa nám odpláca :slight_smile: Mať stresy kôli vlasom len ešte podnecuje ich vypadávanie. Jááá neviem ak vám na tom záleží, veľa šťastia… sayonara

Chcem sa opytat, ci moze nosenie siltacky alebo inej ciapky sposobit vypadavanie vlasov? Za odpoved vopred Dakujem.

Mam 17 rokov a zacali mi dost vypadavat vlasy a uz ich mam omnoho redsie ako predtym. Gelujem sa skoro kazdy den, no doktorka mi povedala, ze to z toho neni a ze to mam obmedzit. No stale mi vypadavaju a hlavne pri sprchovani. Chcem sa opytat, ci mi este vyrastaju aj nove vlasy?

Skúste byť viacej principiálny a zodpovedný v životných postojoch, aj to pomôže.

Ahojte, môže gelovanie spôsobiť vypadavanie vlasov?

Drasticka zmena jedalnicka je viac na skodu ako na uzitok. Ak si vegetarian len kratko, tak sa vrat k predchadzajucej strave a prechadzaj pomaly na vegetariansku stravu. Ak si vegetarian uz dlho, porozmyslaj nad povodom zeleniny. Nezabudaj, ze dnes je vsetko postrekovane a v dosledku krizy su postreky ale aj hnojivo naozaj biednej kvality. Osobne som nazoru, ze kupovat zeleninu v zimnych mesiacoch je hodne nebezpecne pre cely organizmus. Nedostatok slnka sa hnojenim nahradit neda.

Ahojte, mam 14 rokov a mam dlhe huste vlasy, ktore mi zatial este nevypadavaju, ale vzdy ked si idem umyvat vlasy, tak ich velmi vela najdem na rukach ako si umyvam vlasy a este ked sa cesem, tak na hrebeni ich najdem asi 50 alebo 60, pouzivam zihlavovy sampon Dixi. Prosim vas, co mam s tym urobit, dik?

Ahoj, mam 21 rokov. Ked som mal prvykrat dlhe vlasy som mal este pekne a huste, to asi pred 5 rokmi. Ale mi strasne padali a teraz uz vidiet, ze nemam take vlasy. Ak je to dedicne, tak nemozem robit nic proti tomu? Uz som skusal vselijake oleje a sampony, vtedy mi az tak nepadali, ale je to trocha drahe. Teraz pouzivam zihlavu, lebo nechcem zit bez vlasov. Nahodou nieco co by malo zabrat?

Čaute, je pravda, že kto má za mlada (16-18 rokov) dlhé vlasy, ten bude o dosť skôr plešatý? Ja ich mám dlhé a každý ma od nich odhovára, lebo že tak raz dopadnem.

Mne na vypadavanie vlasov velmi pomaha jest denne surovu postruhanu listovu zeleninu, najma kel. Min. 400 g denne, cim viac, tym lepsie. Cim tmavsie zelene listy, tym lepsie. Vlasy uz po 3 dnoch uplne prestali padat. Som sice zena, ale mozno to pomoze aj muzom.

vypadavanie vlasov je podmienen geneticky, ak trpis anfdrogenno alopeciou, niektore pripravky mozu zmiernit priznaky, ale vyliecit sa to uplne asi neda.ak trpis plesatostou, tak jedina moznsot je transplantacia. nenapisal si rozsah svojho problemu, tak tazko povedat.skus pozriet stranku https://vypadavanievlasov.net/
táto stranka sa zaobera vaypadavanim vlasov u zien a najma u muzov. Ponukaju tam produkty, ktore riesia tento problem, mas tam blog s uzitocnymi strankami a aj diskusie, kde si ludia medzi sebou radia

ja používam nanogen od www.nanogen.sk, je to šampón, ktorý používaš pravidelne, po asi 2-3 mesiacoch uvidíš prvé výsledky, začnú ti pomali hustnúť vlasy a vidíš ten pokrok aj okom. Možem odporučiť :slight_smile:

Zdravim ja osobne som vyskusal veci z lavyl.sk konkretne auricum a hair a nieco na tych bylinach bude po 2 mesiacoch sa dostavil efekt

…ake su tam ceny?..

No ja som platinza to male Auricum asi nieco okolo 40 a za sampon nieco okolo 30 euro tusim a to auricum pouzivam do dnes na všetko.

To ti aku dlhu dobu vydrzi za tie peniaze?

Ak je toto ešte aktuálne. Viem doporučit sériu tonikum + šampón od LR. Má výborné recenzie. Pre viac info mi napíšte na mail alicatvrdalr@gmail.com