Vysetrenie u gynekologa - panna

Mam 26 rokov, prosim necudujte sa, som este panna. Bola som u svojho gynekologa na moju prvu preventivnu prehliadku, kedze som este panna, vysetroval ma cez konecnik, vysetril mi i prsniky. Ked som odchadzala povedal mi, ze mam prist az potom, ked uz panna nebudem, alebo ked budem mat nejaky problem. O rok neskor som prisla, na prehliadku a opat ma vysetril cez konecnik, prsia mi nevysetril (a viem, ze do preventivnej prehliadke to patri) a zopakoval mi, ze mam prist az ked panna nebudem, alebo ak budem mat problem. Ma na to pravo? Alebo mam radsej zmenit gynekologa? Vopred dakujem za rady.

Preventivne gynekolog. vysetrenie sa ma vykonavat odhliadnuc od toho, ci si panna, alebo nie.

Ja by som gynekologa v tomto pripade urcite zmenila.

Raz rocne mas na preventivne vysetrenie urcite narok. A gynekolog sa da najst aj taky, aby si s nim bola spokojna, urcite.

S tymto suhlasim. Ved zena moze mat starosti o svoje zdravie aj ked je panna, ale naco chodit ku gynekologovi, ked ti nic nie je a preventivku ma uz za sebou? Moze sa to brat ako odporucanie lekara, prist ked nebude panna alebo bude mat problem.

Suhlas. Pravo zo zakona na gynekolog. preventivne vysetrenie ma kazda zena raz za rok, ci je panna, alebo nie.