VÝUČBA JAZYKOV. Prvá hodina ZADARMO!

Chceš sa naučiť anglicky efektívne?

Tak ti predstavujem Speage! :slight_smile:

Speage je online platforma, ktorej cieľom je pomôcť Ti naučiť sa cudzie jazyky, a to prostredníctvom video hovoru s lektormi/učiteľmi z celého sveta.

Prvú hodinu máš ZADARMO. Niesi k ničomu viazaný. Ak zistíš, že chceš vo výučbe pokračovať, môžeš si objednať ďalšie hodiny. Ak nie, tak si to aspoň skúsil/a, za pokus nič nedáš. :slight_smile:

Výhody :

  1. Konverzácia s rodeným hovoriacim je jeden z najlepších spôsobov ako sa naučiť cudzí jazyk.
  2. Učíš sa presne to, čo potrebuješ. S lektorom sa dohodneš, na akej oblasti jazyka potrebuješ popracovať.
  3. Nemusíš nikam dochádzať. Učíš sa online v pohodlí domova alebo kdekoľvek Ti to vyhovuje.
  4. Nepotrebuješ si sťahovať, ani inštalovať žiadny software. Všetko prebieha v Tvojom prehliadači.
  5. Speage Ti umožňuje vybrať si cenu, aká Ti vyhovuje. Začíname od 5€ za hodinu.

Stačí kliknúť na tento link, ktorý ťa presmeruje na stránku - https://speage.com/#a_aid=1155 kde sa môžeš prihlásiť na online hodinu. Nájdeš tam aj viac informácií. :slight_smile:

V prípade otázok ma ešte môžeš kontaktovať na ucsajazyky@gmail.com alebo do komentára :slight_smile:

o tomto som teda este nepocula, nevadi, ked clovek je len zaciatocnik? ja mam z toho obavu ze by som bola ako teliatko :confused:

Nemusíte sa báť. :slight_smile: lektor sa vám vždy prispôsobí. Je mnoho študentov, ktorí začali od úplných začiatkov a naučili sa vďaka Speage komunikovať v angličtine. Je to rýchlejšia a praktickejšia forma učenia, pretože pri takom samoštúdiu z učebnice alebo pomocou aplikácie sa často stáva že človek anglicky rozumie, ale s tvorbou viet pri samotnej komunikácií má problém. Navyše sa tieto hodiny pohybujú od 5€, čo je skvelá cena v porovnaní s takým súkromným doučovaním, ktoré býva aj dvojnásobne drahšie :slight_smile:

Veď vyskúšajte 1. hodinu máte zadarmo, ak vám to nebude vyhovovať, tak vo výučbe nemusíte pokračovať :slight_smile: …O tom to je, aby sme Vás naučili cudzí jazyk, ktorý je v dnešnej dobe takou povinnou výbavou :slight_smile: