Z úsmevom i v neľahkých časoch

Anička volá Mórickovi a hovorí : Móricko, príď večer k nám, nikdo nebude doma. Móricko se oholí, vymydlí, ide k Aničke, zazvoní a ................. nikdo nie je doma. „Človek, ktorý nedokáže hovoriť tak, aby mu každý rozumel je idiot. Chápeš ma miláčik.“ „Nie drahá“ Dievča rozpráva so svojim chlapcom: "Keď budeme svoji, chcem zdielať všetky tvoje starosti a problémy a pomáhať ti niesť tvoje životné bremeno." "Ale ja žiadne problémy ani starosti nemám." "Taktiež ešte nie si ženatý." Drahá, dnes večer ti priniesiem modré z neba! Ja nechcem žiadne modré z neba. Pekne budeš doma sedieť ! Drahý, čo máš na mne najradšej ? Moje nádherne telo alebo moju krásnu tvár ? Tvoj zmysel pre humor. Drahý, prosím ťa, prečo stále stojiíš pri okne, ked spievam ? Aby si susedia nemysleli, že ťa bijem !

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14409-z-usmevom-i-v-nelahkych-casoch

S usmevom ked uz tak :wink: Treba si trosku davat pozor na gramatiku hlavne ked to je nazov temy lebo to bije do oci strasne