Zábava i zdravie pre celú rodinu

Skúste seba i svoje ratolesti motivovať k pitiu mlieka s pomocou milého projektu, ktorý im umožní adoptovať si vlastnú kravičku z reálnej slovenskej farmy. Za nákup slovenských mliečnych výrobkov si môžete virtuálne adoptovať zvieratko, o ktoré sa však nemusíte nijako špeciálne starať. S láskou ho budú naďalej opatrovať na skutočnej slovenskej farme. Deti sa však prostredníctvom webovej aplikácie naučia viac o kravičkách, ktoré nám dávajú mlieko. Vytvorenie pozitívneho vzťahu je správnym predpokladom, aby „biele zlato“ začali vo väčšej miere konzumovať. Zároveň tým podporíte lokálnych farmárov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14220-zabava-i-zdravie-pre-celu-rodinu

Vyzera to celkom fajn, ale myslim, ze by bolo dobre keby sa im dalo aj realne nejako pomcot

Presne tak, mam taky isty nazor ako aj ty…

Mlieko mám veľmi rada a nepotrebujem ani žiadnu motiváciu. Ale je fajn, že sa snažia takéto niečo podnikať

ale nie kazdy je na tom ako ty :slight_smile:

Presne tak, niektorí ľudia mlieko nemôžu ani cítiť!

Čo?
Ja by som asi neprežila :smiley:

Tak to je niekto si bez toho den neve predstavit a niekto uplne bez problemov :slight_smile:

To je pravda, ja mám mlieko veľmi rada :slight_smile:

Marrienka,

to aj ja :slight_smile: …Len si uz davam pozor, lebo sa z neho aj dost pribera :smiley: :smiley:

Povedz mi z čoho sa nepriberá :_D

Jamilia,

to mas pravdu, asi uz zo vsetkoho…Pomaly uz aj zo vzduchu :smiley: :smiley: :smiley:

Jooj to by boli len dalsie starosti a peniaze navyse. Da sa zdravo stravovat, lenze to ide dost do penazi a to si nie kazdy moze dovolit!

u mna je to jednoznačne bicyklovanie. Teraz som do toho zamilovaná, takže tam trávím strašne vela času a som spokojná.

Bicyklovanie je fajn sport. Aspon vidis aj nejake ine miesta a travis cas na cerstvom vzduchu

…len nie kazdeho to bavi…mne sa napriklad viac pacia korcule…

my vyhladavame miesta, kde je viac detskych atrakcii a trampoliny, hojdačky, rozne detske ihriska. Aby sa tam mohli deti doslova vyblaznit

A mas nejake konkretne tipy, coby si odporucala?

Ahoj kreolla - skús pozrieť napríklad hangair :wink: