Zachovanie vitamínov pri spracovani

Dobry den, ako spracovavate ovocie, zeleninu a semiacka, aby boli zachovane vsetky dolezite vitaminy a ostatne prvky vo vasich napojoch ? Vase produkty si pravidelne kupujem lebo mi chutia, ale priznavam, ze neviem ako je to so zachovanim vsetkych vitaminov, kedze su urcite tepelne spracovavane.
dakujem za odpoved.
Katarina

Dobrý deň, starostlivo sledujeme ovocie aj zeleninu od začiatku pestovania. Sledujeme kvitnutie, ošetrovanie, rast, dozrievanie. Kontrolujeme a riadime celý proces. Zber je vykonávaný v najoptimálnejšie čase z hľadiska kvality, chuti a obsahu aktívnych látok. Následne sa uskladňuje v chlade a regulovanej atmosfére až do momentu spracovanie, čo sa deje tiež v chlade vrátane celého technologického spracovania. Takto chránime cenné, termo-labilné zložky. Z procesu odstraňujeme kyslík vo všetkých stupňoch a aj z obalu. Ochraňujeme farbu, vôňu, chuť, vitamíny pred nežiadúcimi procesmi oxidácie až do momentu konzumácie. V tomto procese sa nepoužívajú žiadne chemické aditíva. V procese sú uplatnené najnovšie poznatky vedy, výskumu a unikátnej technológie. J.D

najlepšie je ovocie a zeleninu nijako spracovávať…