Zdravé tipy ako dosiahnuť super postavu

Venice A.Fulton je osobný tréner a svojou knihou OMG diéta – za šesť týždňov božsky štíhla už si stihol rozhnevať mnohých výrobcov potravín, vrátane cereálií. Popiera totiž rôzne klišé o chudnutí, vysmieva sa viacerým doteraz propagovaným princípom redukcie hmotnosti a hoci je jeho diéta v niektorých smeroch kontroverzná

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13576-zdrave-tipy-ako-dosiahnut-super-postavu

Paci sa mi myslienka, ze netreba mat nezmyselne prisnu dietu, ale skor jest pestrejsie a davat si pozor na zlozenie potravin. Ja som kedysi skusal jest stale dookola kuracie maso s ryzou, ale po par tyzdnoch ma to prestalo bavit a vratil som sa k starym zvykom. Ovela viac mi vyhovuje varit si doma normalne jedla, len s mensim mnozstvom oleja, viac zeleniny a rozumnou porciou. Nas stary sporak uz ale pecie dost nerovnomerne, tak si pozeram na www.planeo.sk/kombinovane-sporaky lebo mi vyhovuje varenie na plyne, no ruru by som chcel elektricku, idealne s teplovzduchom, aby som vedel piect maso aj zeleninu naraz. Mate niekto skusenost, ci sa oplati hladat aj parnu funkciu, alebo ju clovek pri beznom zdravsom vareni skoro nevyuzije?

Co su to tie stare zvyky? Jest cokolvek?

Mne sa osvedčil pôst 16/8. A nie je to nič radikálne, čiže za mňa super.

Ked si to tak vezmes, tak ono to nie je az take nezvycajne takto jest :smiley: Bezne jedavam posledne jedlo o 18 a niekedy ani neranajkujem, takze casovo mi to vychadza takto pomerne casto

netreba to preháňať s ničím, zdravo a s rozumom :slightly_smiling_face: