Zdravotná starostlivosť bude aj po výpovediach lekárov zabezpečená

V prípade, že by lekári, ktorí sa pripojili k odborárskej akcii hromadných výpovedí, naozaj odišli zo svojich pracovísk, bude podľa ministra zdravotníctva Ivana Uhliarika zabezpečená akútna aj základná zdravotná starostlivosť



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/10968-zdravotna-starostlivost-bude-aj-po-vypovediach-lekarov-zabezpecena

Takéto bludy a zavádzanie ľudí som už dávno nečítala. Penta má dobre kúpených novinárov, keď takto oblbujú národ. Nič nie je zabezpečené. Už teraz nemá kto pracovať na oddeleniach a nie ešte po odchode lekárov.

Pani Rerková, prosím napíšte, akým spôsobom za toto môže Penta? Naozaj ma to zaujíma, odkiaľ tak naisto viete toto prepojenie, pretože asi mi niečo uniká.

Ten kto v nemocniciach pracuje a pozná realitu a porovná ju zo správami z médii, jasne vidí demagógiu, ktorej snahou je akýmkoľvek spôsobom rozleptať štrajk lekárov. A kto iný by to bol, ak nie budúci majiteľ nemocníc, a kto iný si zároveň dokáže zabezpečiť mediálny vplyv. Penta.