Ženská Prostata - šokujúci objav medicíny

Niektoré orgány a funkcie ľudského tela sú špecifické iba pre jedno alebo druhé pohlavie. Maternicu a menštruáciu majú len ženy, prostata sa donedávna pripisovala len mužom. Objavenie fungujúcej prostaty u žien

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/5629-zenska-prostata-sokujuci-objav-mediciny

len aby niekto neobjavil u zien aj nejake ine “nadobicko”. To by potom muzi boli uplne k nicomu.

nejedna sa o skryty hermafrodizmus

To sa mi ulavilo. Uz som zacinal byt znepokojeny situaciou.

co panikarite :slight_smile: ved to je len pozitívny objav, mužov neohrozuje a ženám hádam pomôže

Pán Zaviačič si na tejto somarine postavil celú svoju profesúru a 30 rokov bral plat za nič - a nazýval to “výskumom”. Opýtajte sa ktoréhokoľvek lekára, čo vám na to povedia. Polovica sa na ňom dobre baví a polovici sa zdvíha žalúdok. Už jeho “objav”, že ženskej ejakulácie je schopná každá dvadsiata žena značí, aký je pán doktor ťažký amatér. Podľa mojich celkom súkromných a štátom neplatených “výskumov” je to každá piata žena. A to samozrejme ešte pripúšťam, že iní by možno dosiahli ešte lepší výsledok.
Tú sprostosť o zameniteľnosti ejakulátu muža a ženy pri znásilneniach ani netreba komentovať, všakáno, to snáď ani nemyslel vážne…

Mne tento článok pomohol. Pri silnom sexuálnom vzrušení mávam taký ejakulát, že okrem plachty sú mokré dva uteráky /verte, nie je to príjemné/ a už som sa bála, či to nie je príznak nejakej choroby. Tu som našla vysvetlenie.

To musí byť nádherné, závidím Tvojmu partnerovi.Rád by som to osobne skúsil.Kľudne napíš.