Ziarlivost

Mam 5-rocny vztah a postupom casu prichadzam na to, ze som pravdepodobne chorobne ziarliva. Potrebujem dobreho psychologa, ktory mi s tym pomoze (Ke), kym sa da. Alebo radsej psychiatra?

Urcite psychologa, treba sa nad sebou zamysliet, mala som ziarliveho manzela a bolo to vekom horsie a horsie, takze manzelstvo stroskotalo. Hovori sa, ze ziatrlivostou trpia ludia, krori maju kompexy menejcennosti, takze analyzuj kym je cas. Drzim palce a prajem vsetko dobre.

Ahojte! Uz aj ja asi rok rozmyslam, ze by som mala navstivit psychologa. Ale len to taham a taham. Som velmi ziarliva a vela sa kvoli tomu hadame. Ukazuju v telke striptiz a uz mi bucha srdce a idem sa rozplakat a som nehorazne nervozna. Ma to znici, ale uz aj jeho. Skoda ze je zajtra sobota, lebo v pondelok sa mi nebude zase chciet volat na psychologa. Ale uz musim fakt. A to uz hovori aj moje okolie.

Ahoj, viem ako sa citis, pretoze ja mam ziarliveho manzela, nie ze ja by som ziarliva nebola, ale nie az tak, uz si sa rozpravala so svojim manzelom o tvojich pocitoch? Myslim si, ze on ti moze pomoct. Pokial nemam dovod zirlit (ak ta manzel) nikdy nepodviedol alebo nemal aferu, chyba je v tebe.