Je to odborník na hemoroidy. Stačí keď sa mu dáte do rúk. Aj mne pomohol. Fakt
Dobrý deň. Môžete mi prosím Vás napísať podrobnosti? Mám isť k p. Dimovovi na zákrok a fakt sa bojím. Predčasom mi chirurgicky odstraňovali ambulantne trombotizovaný hemeroid a nikdy viac - 5 dní pri stoliciach škriabania stien na toalete. Prosím Vás o Vaše skúsenosti. Ďakujem.
Ahoj. Ja mam zlatu zilu a tiez aj so zapalom. Musim si na to davat take stvorceky poliate adrenalinom. Uz som aj stravu zmenil, aj to umyvanie. A mam ist na operaciu, ktoru mi poistovna nepreplati, tak sa chcem opytat, ako sa inak da liecit zlata zila?
Ahoj. Chcem sa ta spytat, ze kde by som zohnal tu dubovu koru? Dakujem ti.
Ahojky, ked mas hemoroidy treba ist na vysetrenie criev - podla typ. priznakov ako je svrbenie, palenie, sem-tam krv, je potrebna kolenoskopia, mne ju robili a treba Ti odporucenku na gastrochirurgiu alebo gastroenterologiu. Mata
Dobrý deň, chcem sa tiež spýtať, či mám aj ja zlatú žilu. Mám 16 rokov a je mi to čudné, že by som to mala, kedže sa stravujem pomerne normálne aj pohybu mám dosť. Bolesti mám iba keď sedím na WC, inak ani nie a krv mávam tiež asi každý druhý deň. Neviem čo s tým mám robiť.
Zdravim Vas. Mam 17 rokov, v poslednych dnoch sa mi pri konecniku spravila taka akoby modro fialova hrcka. Nekrvacam absolutne, boli to iba pri stlaceni, ale iba mierne! Ani neviem ci to je zlata zila ci nie. Vie mi niekto poradit ako zistim ci to je zlata zila? Ako sa to da vyliecit? Da sa to vyliecit aj bez navstevy lekara, nakolko je to dost chulostive a neprijemne? Ked tak na akeho odborneho lekara sa mam obratit? Prosim Vas moze mi niekto poradit? Za kazdu radu budem vdacna. Dakujem.
Ja som mala presne taku hrcku ako popisujes, tiez som konzultovala s lekarom, zmizlo mi to bez liekov, neumyvat ziadnymi mydlami a sprchovackami a zatlacat to do vnutra. Za pokus to stoji.
Dobrý deň, prosím vás, môže mať štvorročné dievčatko zlatú žilu?
Dobry den, rada by som sa na Vas obratila o pomoc pri mojich problemoch so zlatou zilou, ktoru riesim uz dlsiu dobu a bezvysledne. Poradte mi prosim, tie alternativne sposoby liecby ako aj ten olejcek. Bola by som Vam velmi zaviazana. S uctou, nestastna Jirina.
Na zlatú žilu a hemeroidy je jediný liek a to Milaniv.
A čo takto Detralex
Dobry den prajem, citala som o vasom zakroku u dr. Dimova zo zlatou zilou. Mozem vas poprosit napisat mi, ako to prebieha? Chceme tam ist. Ako sa clovek citi po zakroku a kolko to cca. stoji? Vopred dakujem.
Dobrý deň, mám 17 rokov. Problém je ten, že pri veľkej potrebe mám občas na toaletnom papieri krv. Hlavne pri „tuhej“ stolici, pri redšej nie …Je to problém hemoroidov, alebo mám rakovinu konečníku? Som z toho zúfalý. Prosím pomoc, ďakujem.
Iba máš zlú stravu, keď je moc tvrdá stolica, tak dokáže porezať a zakrvaviť toaletný papier každému, ale zdravé to nie je, skús začať do stravy pridávať viacej ovocia a zeleniny, vlákniny. Ak by si mal však krv na toaletnom papieri aj keď nemáš tvrdú stolicu a pravidelne, tak nečakaj a navštív lekára okamžite, môže to byť veľa vecí a nič z toho dobré.
Ďakujem za Vašu pomoc. Myslím že prijímam dostatok bielkovín - ale asi to stým nemá nič, alebo? No bude potreba zapojiť do môjho jedálnička hlavne ovocie. A ako ste popísali ten pocit, keď mám tuhšiu stolicu, áno! Ako keby mi cez anal. otv. prešiel nožik - ale iba pri tuhšej stolici. Včera som si “obkukol” moj stav anal. otv. nad zrkadlom. Pravda je tá, že na jednej strane tam mám ako keby hrčku - tmavšiu ako pokožku (červena až fialova) … a tá “hrčka” bola včera večer väčšia ako dnes poobede, keď som to znova kontroloval. A cca. koľko % ludí môže mať v mojom veku - 17r. - rakovinu konečníku? Teda aká je pravdepodobnosť? Ešte chcem uviesť, že môj otec mal rakovinu hrubého čreva - alebo konečníku … neviem presne …, ale malo to fatálne následky. Nebude to dedičné náhodou ? Alebo mám naozaj podla môjho popisu “iba” hemeroidy?
Podľa popisu to znie ako zlatá žila, ale treba ísť k lekárovi a určite zmeniť stravu, to platí pri jednom aj druhom ochorení - menej bielkovin, alkoholu, tukov a sladkostí, viacej ovocia a zeleniny.
Dobrý deň, mám problém so zlatou žilou, ako si mám dať čipku, aby som ju nedala von? Lebo keď si ju dám, potom príde na mňa hnačka a už je tá čipka preč, za radu vopred ďakujem.
Sú aj čipky na zlatú žilu, ale keď to nepôjde musíte si to masťou a potom prstom, síce aj čipky sa musia prstom, ale preca sú tie čipky najlepšie.
Prosim vas kolko stoji odstranenie zlatej zily laserom? Mohli by ste mi dat adresu p. Dimova alebo mobil? Dakujem. Aky priebeh ma operavia?