Vyskušaj si ju dať pred spanim, kedy už nevstavaš. z postele.
Prosím Vás mám problém zo zlatou žilou - krváca mi dosť aj veľmi bolí. Počula som o nejakom lekárovi v Bánovciach nad Bebravou, ktorý dobre operuje. Prosím poradte - Ďakujem.
Ked mozem poradit ja, tak za seba, mozem odporucit Dr. Dimova. Fakt odbornik, velmi mipomohol. Krvacala somtiez z konecnika. Najskor panika, neskor ked som sa upokojila, zhanala som kade, tade a nadabila som na laserove operacie s velmi dobrymi referenciami na lekara Dimova. Ten ma dal doporiadku. Laserom miodstranil hemoroidy a dnes sa tesimdobremu zdraviu. Davam si pozor na stravu a na vsetko, co mi odporucil. Ak pomoze link, tu je:www.chirkoz.sk
Reagujm na vas prispevok. Tiez mam od vcera velky problem. Potrebujem radu prosim do mailu. Doslova zo mna strieka krv ako zo striekacky ked som na wc. A to nemusim ist ani na velku potrebu. Staci maly tlak a uz to je. Je mi z toho az zle. Neviem co mam robit.
Www.chirkoz.sk este raz prikladam stranku, nesla zobrazit, asi som zle napisala / preklep / kontakt na MUDr. Dimova : 0903752533
Z vlastnych skusenosti odporucam. Janka, odpisala som ti do emailu. Drzim palce a skore uzdravenie.
Po dlhom trápení, mi pomohli vyživové doplnky, citamíny, z vlastnej skúsenosti,
http://www.zdraviedlhovekost.sk/produkt/vasalamin/
Dobrý deň Lukáško,
poznám tieto problémy. Preliečila som si ich vyživovými doplnkami, citamínmi. Pravidelné dávkovanie, podľa návodu
http://www.zdraviedlhovekost.sk/produkt/vasalamin/, spolu s Hepataminom
Odporúčam vyživové doplnky citamíny, z vlastnej skúsenosti http://www.zdraviedlhovekost.sk/produkt/vasalamin/
Dobrý deň. Ja som sa hemoroidu zbavila 3 týždne dozadu, lekára som nenavštívila, najprv som chcela vyskúšať sama sa toho zbaviť. Kúpila som si v lekárni hemostop tobolky aj gél, kamarát mi ho poradil a absolvovala som sedavé kúpele, jedla veľa vlákniny, pohyb a viacero iných rád čo som našla na internete. Nakoniec sa mi podarilo sa hemoroidu zbaviť čo som bola neskutočne rada, ísť s takýmto problémom k lekárovi vo mne totiž vyvolával paniku
Ale treba povedať aj cenu za tú malú operáciu u Mudr Dimova… stoji okolo 400 eur, , ,
Hemoroidy som si pestoval asi dvadsať rokov, až to došlo do 4. štádia. Ako veťký bojko som sa nikdy neoodhodlal na klasickú operáciu tak som vroku 2003 vyskúšal laserové centrum v hlavnom mestekde slubovali bezbolestné odstránenie bez potreby hospitalizácie za poplatok asi 16000sk. Operácia prebehla ok, bolesti po operácii takmer žiadne a efekt? odstránili mi iba niektore výčnelky a ja som po dvoch rokoch bol na tom ako pred operáciou, ked som sa bol ukázať doktorovi čo ma operoval a chcel som znova operáciu pýtali takú istú sumu. Nechal som to tak a trpel dalších 10 rokov. Po tom som sa dočítal o žel. nemocnici Košice a skúsil som operáciu tam. To bolo o niečom úplne inom. Ziadne sluby o bezbolestnom zákroku, bolesti poriadne ale vydržatelné, hospitalizácia 3dni vnemocnici s doplatkom asi 150eur. Po mesiaci sa cítim ako v inom svete a ľutujem že som uveril podvodníkom a nedal sa poriadne operovať skôr. Nech si každý urobí názor sám o súkromných chirurgických centrách hlavného mesta.
Mne keď sa objavila krv na toaletnom papieri henď som vedela, ktorá bije. Išla som k lekárke, hemoroidy som mala len v počiatočnom štádiu tak som si v lekárni kúpila hemostop, ktorý mi odporučila lekárnička a zaberal perfektne, bola som s ním veľmi spokojná.
Ja som sa zaobišla bez lekárov, kúpila som si hemostop v lekárni a tým som sa dala rýchlo do poriadku, nemusela som žiadneho lekára navštíviť ani nejaké procedúry skúšať.
Ydravim vas. Ay dnes si citam po rokoch vas príspevok… ak este mate nejake otazky… napiste mi na moj mail: mmirosk2001@yahoo.com.
Pekny veceer
Masticky a sedave kupele pomozu na urcitu dobu. Iba oddialia problem s hemoroidmi. Skor ci neskor sa musia aj tak odstranit operacne. Pisem z vlatnych skusenosti a aj vypovede ostatnich pacientov co som s nimi bola v kontakte.
Z mojej skúsenosti odporúčam riešiť hemoroidy hneď v počiatkoch všetkými možnými spôsobmi a ide to aj bez lekárov ja som používala hemostop, jedla veľa vlákniny, venovala čas zvýšenej hygiene a sedavé kôre a postupne ale isto som sa vyliečila
Ahojcek ak ti mozem poradit kup si cipky na zlatu zilu a daj si jednu rano druhu na obed a tretiu pred spanim a na druhy den nebudes ani vediet ze si mala zlatu zilu
Zdravim. Ja som z Trebisova a uz 5-6 rokov mam zlatu zilu(vonkajsie aj vnutorne). Rozhodol som sa na operaciu s laserom. Odporucali mi.zeleznicnu nemocnicu v KE. Viete mi poradit ktory doktor je najlepsi alebo koho odporucate? Dakujem :)
Dobrý deň, z mojích vlastných skúsenost môžem odporučiť hemostop, síce som sa operácii nevyhla lebo hemoroidy som mala už v pokročilom štádiu ale hemostop mi veľmi pomáhal od bolesti svrbenia a pálenia. Nedalo sa porovnať s ostatnými výrobkami
neni potrebne sa obraciat na odbornika treba len zistit ci su to vonkajsie alebo vnutorne hemoroidy na vonkajsie je dobry fine 6 a na vnutorne anurex popripade vlhcene obrusky z harmanceku :)