Zmeňme spolu piatok 13. na lepší deň

S rakovinou sa vo svojom živote určite stretol takmer každý z nás, či už v rodine, medzi priateľmi alebo v práci. Rakovina si nevyberá, zasiahne nás nepripravených, bez ohľadu na vek, pohlavie či sociálny status. Náš život, ale aj život našich blízkych sa po oznámení onkologickej diagnózy radikálne zmení a naším jediným cieľom je vyliečiť sa. Okrem kvalitnej zdravotnej starostlivosti potrebujú onkologickí pacienti počas liečby, ale aj po nej, aj inú formu pomoci, a to psychosociálnu a finančnú. A práve tú im dokážeme aj vďaka každoročnej podpore verejnosti poskytovať už 28 rokov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14227-zmenme-spolu-piatok-13-na-lepsi-den
  • je to veľmi pekne napísané!

neviem, ale osobne piatok 13teho mam vzdy dobry. nejako neriesim tento den

Myslim, ze tento rok islo skor o den narcisov

presne, dobry postreh. takze vela ludi z nas spravilo dobry skutok v tento den!

Škoda, že len v ten deň, dobré skutky by sme mali robiť často a nezištne

Neviem ako ostatni, ale moje piatky 13teho byvaju vcelkom dobre. Este sa mi nestalo, ze by som mala zly piatok 13teho a preto na to ani neverim!!

tento tyzden nas caka taky piatok ale vobec sa ho nebojim. nevnimam to, ze je nejaky piatok 13teho. je to den normalny ako aj ostatne

nijako ho nemusime menit…len ludia, ktory na to veria nech si to usporiadaju v hlave a bude vsetko okey…

ja tomu aj tak neverím, proste ten deň je taký aký si ho urobíme

Mne sa nikdy nič v piatok 13. nestalo zlého myslím

No co stalo sa vam nieco?

presne ako som hovorila, normalny den ako kazdy iny :slight_smile:

ja sa tiež pridávam, bol to úplne normálny deň

mne sa este nikdy nic zle v tento den nestalo. takze podla mna su to len take myty a ludia sa zbytocne stresuju a boja

Pozlata,

tak isto som na tom… A neverim v to, ze je to nestastny den… Prave naopak, mne sa v ten den deju len dobre veci :slight_smile:

Ked si tak psychicky nastavena, tak to ide :wink:

Presne, je to vsetko o psychike a hlave!