Zmeranie dioptrií v optike

To mas dobre vymyslene a takto mas vlastne oci na dvakrat aj skontrolovane :slight_smile:

No to áno. Človek nikdy nevie:-)) Ale je fajn, že to je v tej optike na jednom mieste, meriaš zrak a hneď aj vyberieš okuliare keď treba. No našťastie vždy vydržia pár rokov, takže tak často nemením.

A vždy merajú zdarma, alebo je tam nejaká podmienka?

podmienka je tam urcite taka, ze si u nich musis zakupit okuliare :wink:

Mávajú akcie zdarma, alebo keď sa objednáš online tak to je automaticky zdarma. Nemusíš nič platiť a ani si nemusíš nič u nich kúpiť. Proste zmerajú a dajú ti poprípadne potvrdenie čo potrebuješ. Je to fakt rýchle.

Hej pri online objednaní máš zadarmo, čo si myslím, že veľa ľudí využíva, predtým som chodila len keď boli akcie meranie zdarma. Ale zase taký starší človek asi skôr pôjde keď je tá akcia pokiaľ nemá prístup k internetu. Každopádne je to fajn služba, radšej idem tam ako k očnej, pokiaľ nemám žiadny problém.

chodim podla vytazenosti, ale vacsinou naozaj do optiky. zatial som s tym nemala nikdy problem ani pocit, ze by mi to zmerali zle. dokonca to sedelo aj s ocnym lekarom, ked som potom unho bola.