Ahojte, boli ste si dať niekedy zmerať zrak v optike? Aké sú vaše skúsenosti? Je to tak presné ako keď meria očný? Chela ba som si dať premerať dioptrie ale moja očná má voľno až na jeseň, takže nechcem čakať.
Pokiaľ meria optometrista tak by to malo byť presné. Ja chodím len k doktorovi, ale chodím len na preventívky lebo ešte okuliare nenosím.
ja takisto zvazujem, ci ist len do optiky alebo normalne k ocnemu. ale tam treba ist cez obvodneho, je to strasne zdlhave, neviem sa k tomu dokopat takymto sposobom
Kľudne choď, bola som už niekoľkokrát a spokojná. Ušetrí to dosť času. Ja mám rovnaké dioptie síce tretí rok ale zatiaľ vždy namerali prsne. Mám najbližšie Grandoptical tak chodím tam, dokonca robia aj akcie meranie zdarma niekoľkokrát do roka. Ale je možné, že to robia aj iné optiky, ale inde som zatiaľ nebola.
Pokiaľ viem tak cez obvoďáka nemusíš na očné. Proste si nájdi očného a pokiaľ prijíma pacientov tak ťa zobere.
Tak to sa veľmi mýliš. Každý lekár to má ináč, k môjmu očnému som sa nemohla dostať bez výmenného lístka od obvodného.
Tak ja som teda ten výmenný lístok nepotrebovala, no ale je pravda asi každý to má inak nastavené.
To je pravda, GrandOptical meria často zadarmo, ja tam chodím na preventívky keď je táto akcia:-)