lenže psa si k tomu treba vychovat. My sme toho našeho na stravu aj na venčenie tzv. naučili
Ale to trvalo dlho, pokiaľ ste ho to naučili, že? A ako ste ho to učili?
učili sme ho za ,dobrotu, takže asi tyžden to trvalo a naučil sa. Len tiež sa naučil aj na to, že vždy potom dostal nejaku dobrotu, bud nejaku psiu tyčinku, alebo granulky, ktore som mala so sebou vo vrecku
super nápad…len pes si na to asi zvykne a potom to požaduje stale, že?
Pozor ale zase drzat deti v nejakej prehnanej sterilite a cistote tiez nie je uplne dobre
to je jasne, ze znecistene pieskoviska su rizikom pre deti a preto by mali pieskoviska ohranicit a zakryvat aby sa tam len tak psy a macky nedostali!
mame doma psa a je to pre nas člen domacnosti. Nikdy by som mu nedala nič, čo by mu uškodilo.
tak ako všetci, takže psovi davaj granule, konzervy a pes bude spokojny
presne tak suhlasim! len skoda, ze sa to vobec nepraktizuje
preto som za to aby rodicia deti na ihriskach kontrolovali a pri pieskoviskach a podobne by mali byt kryte
všetci vedia čo rtreba psovi davat jest. je to živy tvor a potrebuje vitaminy, mineraly.
možno sa takto ludia spravaju, kto vie. Pravda ale je, že niekto nie je taky poctivy čo sa tyka stravy pre psa.
ako to mate s mačkami? Čo davate jest vašim mačkam?
my davame normalne bud tie kapsicky alebo konzervu a este k tomu za hrst granul na ranajky a na vecer. niekto nechava mackam jedlo cely den v miske ale tie nase by asi praskli, oni by jedli furt takze dostavaju jest takto
ja som teraz davala konzervy od Britu a chutili. Občas dám i granulky a plnene taštičky. Všetko je original strava pre mačky