ti poviem, suseda ma doma vsetkych troch synov, jeden chory, tak nesiel do skolky a starsi chalani tiez od neho ochoreli a ma o zabavu postarane, musela sa dat na ocr a je s nimi doma, ze antibiotika na 10 dni kazdy, nemozu sa nahanat takze kopu energie a nemaju si ju kde minut, mi kricala cez plot, ze uz by ich najradsej do skoly vysikovala, tak som jej tiez hovorila, ze ved ked im posilni aj imunitu tak takymto veciam nemusi celit
To má o zábavu postarané, to teda som si viac ako istá. Toto by som nedala ani ja a najmä nie keď je takéto počasie, že chvíľu teplo, potom zima a dážď, veď to mnohokrát ani von ísť a teda doma furt zatvorení, to je teda cesta na psychiatriu
Preto v takomto období bez mihnutia oka hneď kupujem Cebion a denne vitamín C dávame, lebo proste nechcem aby sme boli chorí a aby sme museli byť doma zavretí. Je to lepšie keď deti v škôlke, ja v práci a potom poobede si urobíme program vonku.
áno a keď sú deti vonku tak ešte to im posilňuje imunitu, čerstvý vzduch má tiež veľa do seba, takže toto čo si písala úplne podporujem
Ninaa ani nehovor u nas neni dna kedy by sme nesli von, to proste musime neustale kazdy den, lebo neviem co by som potom robila, by som sa asi zblaznila keby sme len doma medzi stenami mali nejako minat tu nahromadenu energiu. Vonku je vonku a teda je to fajn za kazdeho pocasia lebo aj to vplyva a teda babie leto si musime este uzit
Toto je vsade, aspon teda vnimam to podobne, ved ked su taketo pekne dni ako aj dnes to by bola skoda nevyuzit, je sice fakt, ze zrana a na vecer uz je zima, ale ak nahodou pride nejake dazdive obdobie tak toto si treba uzit. My radi na ihriska, na preliezky chodime, tam mozeme aj hodiny byt, ale napriklad aj do lesa radi chodime, ten klud tam niekedy ozaj dost dobre padne a cerstvy vzduch je najviac aj pre zdravie!
simnca ale ved toto je dobre, detom pobyt vonku urobi len a len dobre, to proste bez debaty, to sa aj u nas osvedcilo, ale teda podpora imunity aj zvnutra je velmi podstatna, ono to vsetky tieto veci idu spolu ruka v ruke
Urobí, ale nie je to postačujúce. Vitamín C je veľmi podstatný pri budovaní imunity a tiež aj pobyt na čerstvom vzduchu.
Nám sa za posledné mesiace osvedčil Cebion, akože veľa som dúmala a špekulovala nad tým, že čo kúpiť, čo bude také vhodné a čo nám pomôže. Lebo neviem si predstaviť akoby to bolo neskôr s nástupom do školy, ešte pokiaľ je dieťa v škôlke a vymeškáva tak to nie je taký problém, ale za pár rokov a v škole to by už bol problém.