Ahojte! Chcela by som svojou skúsenosťou pomôcť aj iným… Táto téma je rozoberaná zo všetkých strán a všade avšak význam je často podceňovaný. Je pravda, že človek netuší na koho narazí… Mala som niekoľko vzťahov - najskôr dlhoroční kamaárati, neskôr priatelia a nakoniec veľká láska, ktorá skončila rozchodom. Na zoznamky som absolútne “neverila”, keďže som sa držala pravidla - najlepší vzťah vychádza z kamarátstva… Na zoznamku som sa prihlásila paradoxne nie kvôli zoznámeniu (ale to je iný príbeh :D) a napísal mi môj terajší muž. S nikým iným som si nerozumela tak ako s ním. Milujeme sa a sme spolu naozaj, že šťastní… Je jedno čo vá hovoria ostatní a áno - môžete sa veľakrát sklamať a zúfať ale “niekedy aj motyka vystrelí”.
Moje odporúčania - môžete skúsiť napríklad www.ocity.net alebo www.dating.cz
Veľa šťastia
Súhlasím stebou na zoznamke som aj ja spoznala svojho terajšieho priateľa a nič lepšie ma stretnúť nemohlo. Tiež som za názor že najkrajšia a najlepšia láska príde z pravého priateľstva ale prečo by to nemohlo byť aj cez zoznamku?
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
samozrejme, že sa sklamalo ale tak myslíš, že tu sa nenájde nejaký pako, ktorý si z nej bude robiť srandu a taktiež ju zraní?? internet ako internet. je to úplne jedno, ktorá stránka!
Benromino
Tam som sa len raz prihlásila, vydržala som tam asi tri dni a hneď som sa z tade vymazala! Vôbec ma to tam nebavilo. Nechápem, ako si tam niektorí môžu aj písať a nebodaj sa stretnúť!
nehádzala by som ale všetky zoznamky do jednej kopy. niektoré sú aj dobré a ľudia sa tam spoznali. moja kamarátka si na jednej tiež našla chlapa a majú spolu už druhé bábätko a sú veľmi šťastní
Ja tomu moc neverím, akože možno sa niekomu pošťastí a fakt tam nájde nejakého normálneho človeka ale to fakt málokedy. A príde mi to aj neprirodzené sa takto zoznamovať