Zoznamka - áno čo nie

Ahojte! Chcela by som svojou skúsenosťou pomôcť aj iným… Táto téma je rozoberaná zo všetkých strán a všade avšak význam je často podceňovaný. Je pravda, že človek netuší na koho narazí… Mala som niekoľko vzťahov - najskôr dlhoroční kamaárati, neskôr priatelia a nakoniec veľká láska, ktorá skončila rozchodom. Na zoznamky som absolútne “neverila”, keďže som sa držala pravidla - najlepší vzťah vychádza z kamarátstva… Na zoznamku som sa prihlásila paradoxne nie kvôli zoznámeniu (ale to je iný príbeh :D) a napísal mi môj terajší muž. S nikým iným som si nerozumela tak ako s ním. Milujeme sa a sme spolu naozaj, že šťastní… Je jedno čo vá hovoria ostatní a áno - môžete sa veľakrát sklamať a zúfať ale “niekedy aj motyka vystrelí”.

Moje odporúčania - môžete skúsiť napríklad www.ocity.net alebo www.dating.cz
Veľa šťastia :slight_smile:

Súhlasím stebou na zoznamke som aj ja spoznala svojho terajšieho priateľa a nič lepšie ma stretnúť nemohlo. Tiež som za názor že najkrajšia a najlepšia láska príde z pravého priateľstva ale prečo by to nemohlo byť aj cez zoznamku?


Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

To je veľmi pekné že niektorí ľudia sa aj takto zoznámia a že im to vydrží do konca života. :slight_smile: :wink:

  • tak treba skúsiť aj zoznamku pokiaľ si človek nevie nájsť inak spriaznenú dušu

…len tie zoznamky nie su najvhodnejsie…vela ludi sa tak sklamalo co viem…

Ale tak to mas v zivote tak, tak to proste chodi :slight_smile:

  • samozrejme, že sa sklamalo ale tak myslíš, že tu sa nenájde nejaký pako, ktorý si z nej bude robiť srandu a taktiež ju zraní?? internet ako internet. je to úplne jedno, ktorá stránka!

Ale nie vždy to tak musí dopadnúť!

no poviem vám pravdu, že keby som hľadal nejakú známosť, tak jednoznačne by som nešiel sem ale na úplne iné portáli

hrasko presne, napriklad take badoo alebo nieco uplne ine

Benromino
Tam som sa len raz prihlásila, vydržala som tam asi tri dni a hneď som sa z tade vymazala! Vôbec ma to tam nebavilo. Nechápem, ako si tam niektorí môžu aj písať a nebodaj sa stretnúť!

…ani sa ti nečudujem…veď na zoznamky chodia len zúfalí ľudia!..

Nezmysel.Nie je to tak.

Juchio
Nechcela som to tak priamo napísať ale ty si to napísal za mňa! Je to tak! Iba takých ľudí tam nájdete bohužiaľ :frowning: :frowning:

nehádzala by som ale všetky zoznamky do jednej kopy. niektoré sú aj dobré a ľudia sa tam spoznali. moja kamarátka si na jednej tiež našla chlapa a majú spolu už druhé bábätko a sú veľmi šťastní

to je super len podla mna je to virtualna realita ktora s tou normalnou vela spolocneho teda ozaj nema

Ja tomu moc neverím, akože možno sa niekomu pošťastí a fakt tam nájde nejakého normálneho človeka ale to fakt málokedy. A príde mi to aj neprirodzené sa takto zoznamovať

a kde to je podla teba akoze prirodzene? :slight_smile:

ked dnes je to tazko sa niekde zoznamit…aspon mne to tak pride…

To máš pravdu. Nie je to také jednoduché ako kedysi, že si hneď našla chalana, zobrali ste sa a sú dodnes. Napríklad ako naši rodičia.