Pokutu jeden milión korún uložil Nemocnici s poliklinikou vo Zvolene Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (ÚDZS) v prípade úmrtia dvojročného dievčatka z Hriňovej. Zároveň podal trestné oznámenie na generálnej prokuratúre
Ležala som na tamojšom INTERNOM odd. Zvolenskej nemocnice a poviem Vám, že neviem koho viac poľutovať, či sestry alebo pacientov,… Cez deň je v službe viac sestier a len poletujú hore - dole, ale na nočnej niekedy len jedna sestra. Na starosti majú aj ležiacich pacientov a mne konkrétne izbová lekárka nedala žiadnu liečbu a pri tom doma pravidelne užívam lieky na srdce, ktoré nemôžem vysadiť,… Keď som si lieky pýtala od sestry, povedala že mi nemôže podať to čo nemám naordinované. Viem, že sa bola opýtať aj službukonajúcej lekárky a tá odkázala, že nech to dorieši moja izbová lekárka pri raňajšej VIZITE. Pritom som ju už pri prijatí informovala o tejto skutočnosti a lieky som si doniesla so sebou a aj ich odovzdala. Som rada, že som opäť doma a užívam si lieky ako treba, lebo neviem definovať či tam LIEČIA alebo MUČIA?!?