zdravim Pani Janka,mam to iste a rozmyslam nad operaciou kde vas zoperovali ak sa smiem spytat?
Veronika prosim Vas aky lekar vas operoval nevratilo sa to odvtedy? aj ja musim ist a strasne sa bojim uz vela rokov len narezavat a cistit chodim.
zdravim aj ja vas,operovali ma v DK,teraz som piaty mesiac po operacii a chvalabohu mam sa fajn
ja som mohla lezat aj tak opatrne sediet hned,operovali ma v DK
Zdravým prosim vás akým filtrom ste to nasvecovali modrým alebo červeným? Ďakujem za info.
Kde sa da kúpiť morská cibula alebo ASEU.Ďakujem
ahojte...tak sme uz 1 den po operacii...robili nam to limbergovou metodou...nemala by byt az take recidiva...a celkovo by sa to malo dobre hojit tak Vas budem infomovat....snad to niekomu pomoze lebo tuto metody Vam neponuknu ked sa nespytate :-) ...muz sa strasne bal...ale nebolo to az take hrozne...zatial sa citi dobre...mame drenaz a uvidime ako sa zacne hojit...zatial este lezi na boku polesti nema....dnes 2den by uz mohoj aj jest...chodit mohol opatrene hned po operacii... :-)
Ahojte. Mne vysiel sinus pilanodalis po cisarskom reze. Najprv som tomu nic nepripisovala, popravde ani som moc nemala casu sa tym zaoberat. Niekedy som to necitila vobec, niekedy zas som v tom citila tlak pri sedeni aj bolest. Vobec som nevedela o co sa jedna, skocila som aj k dr. ta mi predpisala imazol na zapareniny, skoro sa mi na to ani nepozrela! Tak som bola dalej asi pol roka, niekedy to bolo ok niekedy horsie, az kym mi to raz vecer praslo. Vytvorila sa mi tam mala dierka odkial mi vytieklo vela hnisu aj dost krvy. To som sa uz zlakla, zacala googlit a vsetko nasvedcovalo tomu ze mam toto. Tak som sla na druhy den k chirurgovi, ktory mi to potvrdil. Chcel mi to narezat trocha a vycistit no nesuhlasila som. Tak mi predpisal antibiotika a gafrovu mast. No hovoril ze operaciu asi tak ci tak neobidem. Tyzden bol pokoj potom zase sa to zdurilo a vytekalo. No hrozne nieco fakt. Operovat som sa nechcela dat, vsak tu mam 2 rocne dieta, male šidlo moje, vobec si neviem predstavit ze by som s tym bola tak ako som pocula a ako mi hovoril lekar ze po operacii sa to dlho lieci a aj tak sa to mozno vrati. Vyskusala som kadeco no nic, vytekalo, bolelo stale. Zacala som si to napokon ostrekovat firstom od aloe vera forever..potom natrela propolisovym kremom a okolo toho aloe gelly. Rano a vecer na umyte. A po natreti prikryla stale sterilnym stvorcom. Robim to 2 mesiace a ta dierka odkial mi to vytekalo sa uplne scelila, vobec necitim bolest ani napnutie, nic. Jednoducho v takomto dobrom stave ako to mam som to este nemala. Neverila som uz ze to dam bez operacie ale teraz s tym nemam naozaj ziaden problem. Velmi ma to potesilo. Naozaj odporucam kazdemu, lebo viem ake je to strasne neprijemne. Kludne mi napiste ked by ste potrebovali poradit.
mizigarovaanita@gmail.com
Mi sme 2 týždne po operácii a dávajú nám tam betadinovy dren...do 2 otvorov ....ale stále s toho vyteká hnis a dosť veľa keď ste to natierala framikoinom mali ste tiež ranu otvorenú...?
Dobry den,
ja mam od 20. maja absces analny, prerezali to, dali antibiotika. Za par dni po hojeni sa to vratilo a zase dali antibiotika, potom za par dni po antibiotikach a ako zo zmyzlo, sa to zase vratilo. Tak to prerezali, tentokrat nedali antibiotika. Teraz je uz 16. juna, mam zahojenu ranu a citim zase tlak v zadku. Nastastie to neboli, okrem toho ked robia preväzy, ale musim povedat ze je to dost narocna zalezitost, hlavne je to velmi demotivujuce ze sa to po par dni vracia. Neviem co mam robit, cakam na kolonoskopiu, a na MR - ale tam mam termin az v strede oktobra :O.
Zatial rana je zahojená, ale dá sa uz davat ichtiolovu mast aj ked este nie je to uplne “zapaleny”? Neviete odkedy sa to dava? Dakujem!
Toto volaj lekárovi, nech ti presne povie ako postupovať!
Dobrý deň prajem,moj priateľ mal 2 abscesy pod semmenikmi a tiahlo sa to až k zadku.
Mal zapal krvi a v nemocnici bol 10 dni a 2 krát ho operovali,pred 2 týždňami prišiel domov celá otvorená obrovská rana.
Chcem sa vás spytať ako dlho sa vam rana hojila?